Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LukretiaBorghia

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Badoon írtam rá, 29 éves (tudom), rövid vörös haj, szép arc, vékony testalkat. Rajongott az amerikai fociért, erről beszélgettünk eleinte, majd telefonszámcsere és megtudtam, hogy elég elfoglalt, sokat dolgozik, valami cégnél van magas beosztásban. Tudja is magáról, hogy karrierista és nehéz…..
LukretiaBorghia 2019.05.05 15:54:00
@Untermenisch4: Köszönöm Foxikám! :) :D
LukretiaBorghia 2019.05.05 16:57:49
@Frau Untermensch4: Én ünnepélyesen megengedem hogy folytasd ezt a témát! :)
Amikor a keresztények azzal jönnek, hogy az európai kultúra keresztény, vagy, hogy az alapja keresztény, akkor nekünk, ateistáknak az lehet a gondunk, hogy egy igen hosszadalmas, és körülményes vitának nézünk elébe, ha ellentmondunk. És általában nagyon nehéz meggyőzni a keresztényeket, mert…..
LukretiaBorghia 2019.05.05 16:30:04
@CSG41: "Ez is hasonlóan igaz állítás, de mivel a keresztény és a világi eredet közül valamelyiknek igaznak kell lennie az európai kultúra nagyobb, központi, jelentősebb részére, mert nincs más alternatíva..."

Az európai kultúra
a) görög-római
b) zsidó-keresztény
c) kelta-germán
eredetű. Mármint mindhárom.

Azt meg ne vedd kom oly érvnek hogy a protestánsok nem ismerik el a pápa fennhatóságát és tévedhetetlenségét, ha jól emlékszem kálvinék genfben amikor kaptak egy kis világi hatalmat, betiltották a zenét és a táncot...