Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaty

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bubo Cupro Penis Vizitdíj 2008.01.15 19:40:00
Híradó.Vizitdíj.Horváth Ágnes szerint nincs miről beszélni, mert nincs más bevételi forrás.Fidesz szerint ne kelljen fizetni, de a kormány fizesse ki a díjjat a dokiknak büdzséből.http://www.koltsegvetes2008.hu/Ezt látták a kedves kritizáló politikusok?!Esetleg ez alapján tudnak…..
  Sajnos az 5800-ámtól megváltam már egy ideje, így már nem tudok nektek segíteni a további programok gyűjtésével. :( Ezután is találhattok újdonságokat programokat profi csapatok oldalain. Szerintem első sorban ezeket érdemes fürkészni…..
szaty 2009.07.05 03:20:06
Egyik oldalamon a következő gond jelentkezett:A nyomtatás ikon helyett csak szöveget akartam kirakni, a PDF és email gombok nem érdekeltek. Kikapcsoltam az ikonok megjelenítését és PDF-emailt, csak a nyomtatás maradt. Ekkor a jobb felső sarokban a következő dolgot láttam:array…..
Igen kemény kinézetű galériával találkozhat az ember, ha megnézi az Ozi Gallery-t. Tartalmi elembe szúrhatjuk be és a Flickr.com webhelyről vagy a szerver egy könyvtárából jelenít meg galériát. Színes-szagos, hangja legalábbis van, flash alapokon üzemel. A navigáció nekem…..
Frissült a köpönyeg.hu modul, az 1.1-es verzióba bekerült sok újdonság. Régiókezelés, megelenítési típusok (kép vagy javascript) új méretek. Készült belőle 1.0-s és 1.5-es natív verzió is. frissítés 2013: fejlődött a program, most már elérhető Joomla 1.5, 2.5 és 3.1…..