Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs.Rossie

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek a hörcsögtől származnak. Vagy hörcsöggé fejlődnek. Ezt még nem döntöttem el. :) De az biztos, hogy van közünk ehhez a cuki állathoz, habár annyi vackot, mint amit mi halmozunk fel a lakásainkban és a munkahelyünkön, a Föld komplett hörcsögpopulációja sem tudna…..
Mrs.Rossie 2014.10.08 08:32:16
Dicsérni a jóságot, és helyes útra terelni a gonoszságot: örök idők óta ez a költészet feladata. Aki szép írásművet alkot, az örökkévalóság szelleméből merít, s az ég költészetére szegezi pillantását. (Liu Hszie: az irodalom szíve) A régi korokban évről-évre…..
Mrs.Rossie 2013.04.21 19:49:55
Október 6-án Bicske város választott vezetőinek elküldött állampolgári érdeklődésemre a mai napig nem kaptam választ. Kérdésemben arra voltam kíváncsi, ki és miért hívott rendőrt a Bicske Szíve parkban dolgozó jó szándékú bicskei polgárokra.   Továbbra is várom a…..
Mrs.Rossie 2012.10.27 14:37:52
Gyerekszoba Álomfújó 2011.05.26 08:31:00
A német Raumgestalt ötlete volt ez a remekbe szabott szappanbuborék-fújó: egy mesebeli kastélyon át fújhatja vele a gyerek - vagy infantilis anyja-apja -, a cseppet sem kastélyformájú, csillogó buborékokat. Mert a nyár buborékfújásra és álmodozásra is való. Szerintem.…..
Gyerekszoba Macifej tízóraira 2011.03.22 16:48:00
Melyik gyerek ne örülne, ha a tízóraira kapott szendvicse nem a szokványos kenyér alakú lenne, hanem egy maci fejét formázná például. Van benne valami abszurd, hogy egy macifejet egyen a gyerek, de ez csak az én fejemben van így, ők nyilván boldogak lennének tőle.Ezzel a kis…..
Mrs.Rossie 2011.03.22 19:44:02
 Baráti társaságban és fórumokon is felmerült már többször a kérdés: megéri-e kapszulás kávégépet tartani. Van, aki szerint csak divat és átverés, van aki pedig esküszik rá. Számoljunk utána és nézzük meg a dolgot praktikus és érzelmi oldalról is.   Kezdjük a…..
Gyerekszoba Öröknaptár 2011.01.19 11:51:00
Egy generáció nőtt fel kis hazánkban is a tili-toli kirakós játékokkal ütve el szabadidejét, amikre rendszerint valamely népszerű rajzfilm szereplői voltak nyomtatva. Frédi és Béni, Vuk, és a többiek. No, a japán Y+ Design tervezői merészen továbbgondolták a konstrukciót és…..
Mrs.Rossie 2011.01.19 12:20:46
Miután végleg megszabadultunk a Szentendrei úttól, és tisztáztuk, mi is az a jó burger, a hét hátralévő részében határozottan és céltudatosan válogatni fogunk. Ha a halvány jelét látjuk a mikrós, bolti húspogácsának, vagy csak nem látjuk az eladói szemekben a hamburger…..
Feng shui trend Cirque du Soleil 2010.12.08 17:21:00
Amikor kell egy kis lazítás, érdemes ezeket a színvonalas, gyönyörű előadásokat megnézni, vagy akár csak egy kis részletét a youtube-on. Nemcsak színházi élmény, több mint színház, cirkusz, koncert, mert mindez együtt. Nap-színház. A Cirque du Soleil Budapesten is…..
 Ahogy a nyár lassan csak az emlékeinkben él, a kint hidege növekszik, a bent melege fogy. Ilyenkor tehát fokozatosan melegíteni kell a szervezetet étellel, itallal. Vége a jeges édességeknek, a lehűtő hatású magában-salátákat is felejtsük el. A tea a legegyszerűbb melegítő ital, utána jönnek a…..
1. rész  Jó játékot választani: fárasztó művelet, ezt így, 3 gyermek mellett minden évben családilag megállapítjuk. Először is, nem tudunk teljesen kiiktatni mindent, amit a  modern játékipar kínál. Óhatatlanul bekerül néhány műanyag játék, de alapvetően törekedjünk…..
Feng shui trend Egyszerű advent 2010.12.06 18:31:00
Mindent lehet egyszerűen is. Íme pár szép példa. {Éveken át nagyon töröd magad, hogy időre lobogjon az a gyertya azon az obligát koszorún. Muszáj?! Megfelelni az előírásoknak, jaj, nehogy másképp csináljam. Mi van?! Muszáj?! Nem. Vajon hol kell gyertyát gyújtanom? Ahogy a külső sötétség növekszik,…..
Jöjjön a folytatás! Sorban állt a téma, de végül csak befejezem, az első rész néhány poszttal lejjebb olvasható. Nem azért késett, mert ennyit godolkodtam rajta, hanem babával nehezített képvadászatot kellett űznöm, de még így is vannak hiányzók. Például a kisbenzinkút,…..