Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vévé_Lóót

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
 Megjelent az új Sparzanza. Hál' istennek! Annyira jól sikerült, hogy előhalásztam a banda 2001-es  Angels Of Vengeance albumát és boldogan hallgattam. Még a nyálacskám is kibuggyant néha. Üdítő, hogy a régi dolgokat nem lehet megváltoztatni. A svédek most adták ki…..
Vévé_Lóót 2009.03.04 21:46:13
Micsoda nap! Kolompár Orbán feladta fél éves hallgatását, és végre ma megszólalt!  "Kolompár Orbán szerint a parlamenti pártok tehetők felelőssé az elmúlt időszakban kialakult cigányellenes közhangulatért; az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke a…..
Tegnap vizsga után úgy határoztunk öten, hogy elmegyünk egy étterembe ebédelni. Először a legközelebb eső Pesti Sörcsarnokba mentünk, de az sajnos tele volt és várni nem volt kedvunk 10 percet , második szcenárióként az Old Amsterdam felé vettük az irányt, melyről kiderült…..
Ilyen az, amikor egy elit privátbanki ügyfél az RTL Klubról és az újságokból értesül arról, hogy épp bukott 70-100 milliót, mert épp valami válságféle van a világban. A meg nem nevezett bankjának lehet, hogy már egy telefonhívásra sem futotta, vagy a tanácsadója egyszerűen…..
  Most arra kérném minden olvasómat, legalább egy kis időre felejtse el pártszimpátiáját, lépjen túl azon, hogy támogatja vagy ellenzi a magántőke megjelenését az egészségügyben, helyesli-e vagy sem a HospInvest egri megjelenését, ezek ugyanis mellékvágányra…..
 Már megint a Molotov, már megint a sajtó, már megint hol a rendőrség?De kidobta?Bár én is azt valószínűsítem, a különböző híradásokból, mint a sajtómunkatársai. Nem véletlen, hogy megint Cigányokat talált a Molotov, de nem mennék így előre, még egy fél nap se telt…..
Itt az addicton is mutattunk már be jónéhány ötletes példát, amik hol viccelődve, hol a sokkolás módszerével élve igyekeztek jobb belátásra bírni a dohányosokat. Az EU-ban már régóta divat, hogy a cigarettás dobozokat is erre a célra használják, és a megszokott, az…..
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
Szegénység blog Időzítés 2008.10.25 10:24:00
Arról beszélgettünk Szegényemberrel, hogy milyen jó lenne, ha mint a filmekben, itthon is lehetne kérni a fizetést hetente. A mi helyzetünkben, most legalábbis.De nyilván nonszensz lenne, ha már a próbaidő első hetében előlegért kuncsorognék.Éppen hasonló a helyzet - az újabban…..
Az megvan, amikor reggel az ember hall valami kozmikus mlretekben is katasztrofális, elemien rossz tinglitangli slágert a rádióban, és aztán egész nap ott visszhangzik a fejében, és nem képes kiűzni belőle? Na, én valahogy így voltam pár éve Szabika képének megfejtésével, amit a…..
comment:com Azurák zsidózott 2008.09.15 12:58:00
Ősz van, hideg van, és ázott, rohadó szemét szaga van a városnak. Ezt az elviselhetetlen hétfőt legfeljebb egy kiadós médiazsidózás dobhatja fel. Az elkövető ezúttal Azurák Csaba volt, főműsoridőben zsidózott a Naplóban, na jó, csak azt mondta, hogy zsidóznak az autósok.…..
Kabátok Közt Szombat esti lázas 2008.09.14 15:15:00
Elnézést kérek minden kedves olvasónktól a hosszú blogszünetért, de jelenleg is lázas beteg vagyok még, és egy paplan alól laptopolok, köhögve, t*knyolva.Persze ettől függetlenül tegnap dolgoztam, csak mire hazaértem, nem sok erőm volt leülni a gép elé. Egyebekként a szombati…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a Google remek térképes alkalmazásán sok marhaságot lehet találni a kínai atomtengeralattjáróktól az észak-déli irányban álldogáló tehenekig, de Zoltán most olyan ultradurva tikot fedezett fel rajta, amit csak velünk mert…..
Vévé_Lóót 2008.09.04 11:53:11
Melinda ismét kifakadt. Amit leírt így, össszedetten, minden problémára kitérve sajnos tükrözi a magyar vasút állapotát... Kedvencem, hogy vezér nincs a vonaton induláskor:)   Tisztelt Címzettek! Felháborodásomnak szeretnék hangot adni (ismét) a MÁV (nem)működésével…..
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..
A Homár még nem találkozott élőben ezzel a rendszerrel, de Renáta levele alapján arrafelé is hasraütésre bírságolnak. Elvileg az autók ablakába helyezett kilyukasztgatott parkolószelvények igazolják az előre fizetett parkolást, esetünkben azonban csalással vádolták a…..
Tájleírást? Bablevesreceptet? Nem, Igor sokkal jobbat tud, és képben mondja el:                Móresre tanít..
Vévé_Lóót 2008.08.15 21:34:56
Az újságárus bódék oldalán napok óta feltűnő, nagyméretű plakáttal és rajta ezzel a kedélyes, tegeződő felirattal nézhetünk szembe – Akarsz egy jót röhögni?A Móricka elnevezésű kiadványt hirdetik így, s benne az átköltött La Fontaine mesét a lusta tücsökről és…..
 KisRizsa eddig a nap bajnoka, ennyire dermesztő, kétrét görnyesztő, hascsikarós borzalmat senki sem bírt a retinánkra tolni. Még most is remegek a felháborodástól, hiába vagyok a sci-fi műfaj fanatikus híve. Segítségképpen kinagyítottam a kép egy részletét. A megoldás,…..
Vévé_Lóót 2008.08.04 14:02:46
Több, mint egy éve indult a blog.hu egyik legnépszerűbb blogja, a BKV figyelő. Napi több poszt, rengeteg hozzászólás, rendszeres Index.hu főoldali megjelenés és töretlen siker. Feltételeztük, hogy talán összetűzésbe került annak idején egy-két BKV alkalmazottal, ezért a nagy…..