Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő Lovász

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ötven évvel ezelőtt sor került az emberiség egyik legnagyobb utazására, mérföldkőugrására. A zsebemben lévő telefon sokszorosan fejlettebb számítógép, mint amit az egész Apollo program során használtak, de...  Megcsinálták! Mintha favésővel akarnánk falat bontani. Elképesztő! Kissé ironikus,…..
Hazánkban kultusza van a szinkronnak, ami egyfelől áldás, hiszen olyan pluszt kapunk a filmektől, amit sokszor nagyságrendekkel emeli egy film színvonalát, másrészről már ismert tény, hogy a nyugati országokban sok esetben szándékosan nem készítenek szinkront, ezzel segítve a nyelvtanulást – nem is…..
Emlékszem gyerekkoromban nagyon sok időt töltöttem öcsémmel együtt a ZX Spectrum képernyője előtt. Ennek persze általában a tanulás látta a kárát szüleink 'nagy örömére', de bennünket valahogy jobban lekötött Moszkva elintézése mint a matematika világának még tökéletesebb megismerése.Úgy gondoltam,…..
Mindig örömömre szolgál, ha a kerület díszpolgárairól, munkásságuk eredményeiről olvashatok az országos médiában. Az elmúlt napokban több ilyen hír is akadt. Az egyik arról tudósít, hogy 2018-ban a könnyűzenei koncertek legtöbbször játszott száma Fenyő Miklós: Csókkirály című szerzeménye volt. A…..
Gergő Lovász 2019.07.04 16:06:37
@n3spr3ss0: Furcsa, rajongóként én is vitatom a Kossuth-díjat. De visszakérdezek: pl. Lovasi művész úr vajon miért kapta. Zeneileg még úgy, ahogy elmegy, de a szövegei még érthetetlenebb, mint Ákosé. Ugyanazért kapták: "rendszer kedvence". (Az egyik szegfű, másik narancs. Nem akarok vitázni, mert sztem semmi értelme.