Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malina Rolend

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy viharos kapcsolatot követő szakítás után nehéz dönteni az újabb kapcsolat és a szünet között, de a legnagyobb baj, ha egy nő nem tudja, mit is akar. Ebben a felállásban még az is kínos, hogy a két szóban forgó férfi ismeri egymást.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
Malina Rolend 2019.05.15 12:14:32
@feketehun: "a hűtlenség, mint kategória nem szabad, hogy felmerüljön, többek között azért, mert komoly érzelmi károkat tud okozni az elszenvedő félben, másrészt pedig megkérdőjelezné a másik fél iránt táplált érzelmek, szándékok komolyan vehetőségét." Csak az elején? Tényleg? A beetetéskor? "a szexuális hűség elvárása hosszabb távon (mondjuk kb. 5 év után) könnyen megmérgezheti a házasságot / kapcsolatot" Ez nem elvárás. A hűség nem elvárás. Nem annak kéne lennie. A kutyám is hűséges, de egy nagyobb kolbászért símán itthagyna. De ő egy kutya... Az ember is az? (Tudom... egy szuka ráadásul :) Nyitott kapcsolat. Mindenki mással dug. Így megmenti a kihűltet. Oks.
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..