Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alizanyuci

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Bloggerek! A nap folyamán többen jeleztétek nekünk, hogy a blog.hu statisztikai rendszere nem működik tökéletesen. A hibát észleltük és részben már megoldottuk. A holnapi nap folyamán helyreáll a rend, aggodalomra semmi ok, adatvesztés nem történt. Minden blogban helyesen…..
HUGIPAKK A nagy hallgatás vége 2009.12.20 15:12:28
Látom, azért van forgalom így is, hogy nem írok, köszönöm mindenkinek, hogy megtisztelt figyelmével. Talán még egy ideig hanyagolni fogom ezt a blogot, és a Nagy Hallgatás végével újra írni fogok ide, mégpedig most már kizárólag családi jellegű, elmélázgatós…..
Ez a bringa szerelem első látásra. Mikor először megláttam, elhatároztam, hogy ez lesz Sziszi első bringája. Pár európai országban lehetett már kapni, de Magyarországon még nem, ezért az új-zélandi gyártótól rendeltem és elkezdtük a hazai forgalmazást. Bár, még a webshop…..
Iszonyúpuha, nagyon meleg, vastag, plüss overáll macis mintával és fülekkel, 50-56-os méretben 1000 Ft..
Eladom már/még nem használt ruháinkat. A legtöbb márkás, de majd mindhez odaírom. Kitűnő állapotban vannak, de itt már csak a helyet foglalják. Lesz több is, csak fel kell hoznom a kamrából a többit fotózásra (ott 62-es méretig vannak): (A képek el vannak csúszva, a…..
A bizonyítékokon alapuló tudományos orvoslás és a homeopátia szinte egy időben, egyazon kihívásra adott válaszként alakult ki a 19. század elején. Az érvágással, hánytatással, purgálással, mérgekkel kezelt pácienseknek valami drasztikusan új dologra volt szükségük. Az egyik vonalon elkezdték…..
Sziszi és Terka blogja A műtét 2009.07.25 12:54:00
 Soha nem tudtam válaszolni a "Melyik életed legrosszabb napja?" kérdésre. Ahogy egyre öregebb és bölcsebb leszek, úgy halmozom a mindenféle tapasztalatot is, s büszkén jelentem, hogy immár nekem is van ÉLETEM LEGROSSZABB NAPJA: 2009. július 22, szerda.Már hétfőn…..
A Lelki köldökzsinór bevallom, nekem nem tetszett, nem is volt hozzá türelmem olvasni, szóval letettem kb. 20 oldal után 3490 Ft az új ára, én 3000-ért gondoltam.  Napjainkra tényszerűen bebizonyosodott, hogy az ember lelki élete nem a születés, hanem a fogantatás…..
Tömörfából készült éjjeliszekrény bükk színben. Egy fiókja és egy polca van. Dög nehéz :)Ami szintén azt jelzi, hogy iszonyú masszív, simán kibír egy embert. Tutira nem esik össze, ha rátámaszkodsz :) Esztétikai hibái lehetnek (elszíneződés), de normálisan…..
Gyönyörű selyem egybe ruhácska, felül tüll-szerű, halványkék, pici pöttyökkel van díszítve. Van hozzá tartozó kissapi, ugyanaz a stílus: fehér selyem, a 2 oldalán halványkék kis masnik.Mérete kb. 74-es (Aliznak a karját csuklónál egy picit szorította, bár ez lehet, hogy nem…..
Azért nyitom ezt a blogot, hogy feltegyem az eladásra szánt dolgainkat.Igyekszem mindent fotózni, pontos leírást adni és felhívni az esetleges hibákra is a figyelmet.A termékek többnyire Kecskeméten vannak, de siófoki, esetleg budapesti átvétel is megoldható (kisebb tárgyak…..