Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kende Pepi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden látszat ellenére a kép valódi, érintetlen és nem hiányzik egy része sem: a vakut pedig a Cassini űrszonda villantotta el egy hónapja félmillió kilométerrel a Szaturnusz mögött. A látvány elsőre zavaros, a másodikra meghökkentő. Mit lát a képen ?   Akár az optikai…..
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
Kende Pepi 2009.11.27 13:54:17
@no_holy_shit:

no_holy_shit for president. :-)
Utólagos előszó. :) Figyelem, az írás alapvetően nem arról szól, hogy ha eladnám a telefont, miért nem kaphatnék érte többet! Egy jelenségről szól általában, de a gondolatsort ez a telefonos példa indította el, még ha nem is a legjobb példa. Elgondolkodtam, hogy az ún.…..
Kende Pepi 2009.08.29 11:50:11
Miközben azt olvasom, hogy az USA-ban a zenei jogvédők már nem perelnek, hanem "törvényen kívüli" eszközökhöz akarnak nyúlni, aközben olvasom azt a hírt is, hogy 2009-ben és főleg azt követően a lemez eladások soha nem látott mélységbe zuhanhatnak. Nincsenek…..