Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janga

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sportminusz A nap videója 2008.07.17 09:17:00
Ezzel a videóval szeretnénk tisztelegni Kolonics György nagysága előtt. Nem kell hozzá kommentár. ..
Hihetetlen.. Még csak 36 éves volt. Az 5. olimpiájára készült. Egy legenda távozott a magyar sportéletből. Fehér Miki, Zavadszky, Kulcsár Anita, Simon Tibi, Nagy Norbi.. Mond, kit akarsz még elvenni, az amúgy is szegényes magyar sportikonok közül?!Még mindig csak járkálok és nem…..
sportminusz A nap videója 2008.07.09 17:33:00
Az Eb nagy felfedezettjének mégnagyobb gólja. A skót és hasonló hulladék ligák meccsei helyett jöhet az orosz bajnokság a sport tv képernyőjére! ..
Azt szokták mondani, hogy "nehéz ilyenkor mit mondani". Pedig dehogy. Leborulunk előtted, fabrik, hasmánt, de csak miután hétszer földig lengettük a süvegünket. Júliusban nem éreztünk még ilyen durva fájdalmat. Csikart!gratulálok a bloghoz, immáron rendszeres olvasód…..
Janga 2008.07.07 14:34:24
sportminusz A nap videója 2008.07.07 12:41:00
A melegfront szombaton elvonult Budapesten, de vannak javíthatatlanok. Íme a bíró sportárs, aki enyhén szólva is érdekes felfogásban vezeti a meccseket, és ezzel még nincs vége. Aki nem látta kacagjon, aki látta nézze meg mégegyszer:   ..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
A tulaj Hemmingwaynek volt dolga rendet tenni a Honvédnál, hiszen az előző szezon tavasza pocsékra sikeredett a remek ősz után, amit a honvédos drukkerek pár repülő söröskorsóval jutalmaztak. A címzett pedig Hemmingway volt. A nagytakarítást nem is lehetett volna jobban kezdeni,…..
Az Eb után, de jóval az olimpia és a bajnokságok kezdete előtt természetesen az átigazolások kerülnek fókuszba, és más dolgunk nem lévén, mi is a húspiac felé fordítjuk figyelmünket egy poszt erejéig. Annál is inkább, mert igen nagy mozgolódás van, amin nincs is mit…..
Janga 2008.07.05 17:35:54
Véget ért az EB, mindenki kiheverte a spanyol náthát, így a magyar futballszurkolók szeme ismét az NB1-ben történő játékosmozgásra figyel, már aki nem szarja le vagy épp van élete. A jobbnál "jobb" edzőmeccsek hevében nézzük, mi történik a legjobb 16 magyar csapat…..