Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huhaaaa

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UTOLSÓ VACSORA - A jókedv, a hülyeség és a péntek éjszakába feleslegesen elégetni kívánt 2000 forint által vezérelve belevetettük magunkat a hamisítatlan bajor hangulat, a Budapesti Oktoberfest sűrűjébe. Nem érte meg.     Másodszorra rendezték meg a müncheni, azaz az…..
Testimese Az első szopás 2019.06.13 09:34:00
Egyszerűen nem emlékszem rá, hogy milyen volt. A csajra természetesen igen, de, hogy hogyan szopott először - arra már nem. Azt tudom, hogy rettenetesen egymásra voltunk hangolódva szex terén, úton, útfélen keféltünk, de ez a részlet kimaradt. Nagyon csinos kis csaj volt, minden a…..
huhaaaa 2010.06.14 15:05:03
@Sólyom Bátor: miért, ez nem elég? :)
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
 Van tanulság is: nem szabad szigorúan ragaszkodni az ideákhoz, nem szabad belelátni a másikba. Kedves Szakítósok! Mióta a könyvet olvasom, azóta azon töröm a fejem, melyik sztorimat írhatnám le. Az első, amit leírok, valamilyen szinten kapcsolódik az egy/kétszavas…..
huhaaaa 2009.06.23 14:01:37
@FlyByWire:
attól függ, neked mennyi a korod. ha 20 felett vagy, nem para, már elég érett a csaj. :)

spanom mesélte, hogy egy 16 éves csajjal kezdett csókolózni (ő 23), majd amikor megtudta hány éves a kiscsaj, totális lelkiismeretfurdalás tört rá. ámde a kis sellőlány sem volt rest, mert azon nyomban rányúlt a leglényegesebb pasipontra. lelk.ism.furd volt-nincs..
huhaaaa 2009.06.23 14:03:20
@FlyByWire: ja ráadásul gyökér a srác ilyen ukrán fekete-tej szöveggel. használta volna ki az alkalmat, betesz, mozog, kihúz, puffpuff és "bazz fekete lett a fütyim ááá"
huhaaaa 2009.06.23 14:13:38
lányok, ne figyeljetek!

@FlyByWire: jaja. fu tegnap balatonfüred, este 10 óra. bárba berobban egy csaj, üveg sör, fejhallgató a fejen, és sírt. a telefonja folyamatosan csengett. szegényt tök megsajnáltam, de nem akartam megzavarni csendes magányát. aztán elindultam haza (bő 2 órás út) és szidtam magam mint a bokrot, hogy mekkora fasz voltam, amiért morális kérdést csináltam a dologból, simán kívánta volna. :D szóval sztem ha 2 hónap múlva visszamegy ahonnan jött, te meg nem dolgoztam meg a kis testecskéjét, nagyon meg fogod bánni. kurva szar érzés ez. ott az alkalom és KIHAGYOD. a csaj majd választ közted és a haverod közt.

finomak a 16 évesek. de betenni nem merem nekik, hátha kitalálnak vmi szart vagy nem tudom. a többi is kárpótol. ;)

lányok, most már figyelhettek! kösz a megértést.
 Rendkívül hosszú történet egy nyárról, egy szerelemről. Az élet iróniája, hogy nem én vagyok a blog rendszeres olvasója, hanem az akivel nemrég szakítottam, sőt a blogról is tőle hallottam először. Egyesek talán azt gondolják, hogy egyfajta revans, hogy itt írom le a…..
huhaaaa 2009.06.22 15:36:48
@babraba: kedves jó nő, valóban IQ-t is osztogattak a diplomád mellé látom. mi sem tanusítja jobban, jó magyar szokás szerint egyből levezeted, hogy biztos adót sem fizetek, biztos a kurvák apuciját húzkodom, biztos ez meg biztos az. valóban egy gennyes patkány vagyok, csorgatom utánad a nyálam. még valami fontos mondanivaló? valami amit elfelejtettél? esetleg bűnöző is vagyok? nyugodtan jöhet, majd beírom az önéletrajzomba ezeket is, képzeld, politikai pályára készülök.
huhaaaa 2009.06.22 15:46:55
@United KingKong: hehe az kemény lenne. ugye cunci babra? de azért arra is kíváncsi lennék, ha szemtől szemben állna velem és úgy mondaná a magáét. milyen szexin nézne a kis bociszemeivel. :))
huhaaaa 2009.06.22 17:46:13
@United KingKong: hm nagyon szívesen megvillantanám valós úriember énemet, de nem valószínű, hogy egy olyan fiú, mint én, képes rá. legalábbis barbara szintjére biztos nem érek fel ezzel az életfelfogással. sajnálom, hogy ilyen nagymértékű önérzet szorult belé, biztos nagyon jól megértenénk egymást. :) ezt természetesen szigorúan jó értelemben gondolom.. :) elvégre ki lehetne alkalmasabb helyesírást tanítani, mint az egyik Kazinczy verseny győztese. :)

ooh jeee :)

jó ez a blog. remélem azért sok embernek nem gázoltam a lelkébe.. ahogy kingkong írta: "az emberek különböznek."
 Igazából nem sokat értek a miértekből, és annyira tele van öres helyekkel a sztori, hogy felteszem, hátha megtudunk részleteket isHát megirom én is a történetem.Én 27 éves vagyok. 2008. júl.28-án kezdett dolgozni nálunk egy kedves fiatal lány 24 éves aki nekem rögtön…..
huhaaaa 2009.06.22 12:13:38
Nekem mikor volt a barátommal egy kis mosolyszünet,majdnem belekomolyodtam egy idősebb pasival egy kapcsolatban.... Felmentem hozzá Pestre randiztunk, elvitt vacsorázni és egyre kényelmetlenebbül éreztem magam... Pláne mikor meg láttam, hogy egy saláta is 10ezer ft az adott helyen..Jót…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
huhaaaa 2008.09.09 21:06:03
Az alábbi levél  a jog által legnehezebben kezelt helyzetek egyikét ismerteti. A pszichiátriai betegek ellátórendszerét jórészt  leépítették, méltatlan helyzetbe hozva mind a betegeket, mind a családot, és mind a közvetlen környezetet. És az illetékesek…..
Zsarufika Mi zajlik a Blahán? 2008.08.14 08:41:00
Szeretjük a Blahát, ott mindig történik valami. Pár napja jártam arra, de ha lehet, kerülöm. Ahogy látom, semmi nem változik. Sőt! Kiderül, mi zajlik ott, szemben a parasztvakítással, amit a rendőrség kiad.Hello! Olvastam a napokban a Blahán kihívtad a rendőröket az árusokra,…..
Bigyóblog Kényeztető csokióra 2008.08.24 19:09:07
Őszintén szólva, nem tudom, hogy örüljek vagy inkább átkozzam az óra kitalálóját. A különlegessége, hogy minden órában egy szelet csokival kényeztet. Egyszerre harminc apró szelet csoki fér bele. Húsz fontban kerül.Via CoolestGadgets..
huhaaaa 2008.08.24 21:04:07
Girl power! Ha megszívatták az egyiket, adja vissza a másik! Biztos van erre valami frappáns közmondás O. Nagy Gábor Magyar szólások és közmondások című gyűjteményében például ez szerintem ideillik: Kopját kopjával, pallost pallossal szokták visszaverni.Sziasztok!Lekoptatós…..