Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mademoiseIIe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Postinor esemény utáni tabletta igazi magyar siker, ami nemcsak megváltás volt az abortusztól rettegő ifjúságnak, de megihlette az állami propagandagépezetet is...
mademoiseIIe 2019.04.27 16:55:00
@Zabalint: Miért lenne soviniszta? Komolyan kérdezem, nem kötekedésből, mert én máshogy látom. Pár férfi felvázolt egy problémát, miszerint ki fog halni a fehér ember, és ez mind kvázi a nők miatt van. Támasztanak tehát egy (nem kicsit irreális) elvárást. Erre Zsuzsi leírta, hogy mit kéne tenni a férfiaknak, hogy a nők ennek meg tudjanak felelni, de nyilván az se reális, ami a férfiak dolga lenne, hiszen az alap elvárás sem az. Persze, hogy nem fog megfelelni senki a Zsuzsi által vázolt feltételeknek.
mademoiseIIe 2019.04.28 06:27:43
@Walsh és Kirby: Nem tudom akkor mit mondhatnánk azokról a férfiakról, akik még egy teát se tudnak megfőzni, és onnan kell utánuk összeszedni a lakásban a vonalkódos gatyát, ahol leesett róluk, mondván, hogy eZ a nŐ dOLgA. Na az ilyenek aztán tényleg korlátozottan cselekvőképesek, mégse vitatja el tőlük senki a jogaikat. De azon nagyon megsértődtök, ha mi nem akarunk nekik gyereket szülni.

Viszont mielőtt engem is lesovinisztázna egy snowflake, lefutom a kötelező köröket: szerencsére nem minden férfi ilyen, vannak életképes, normális férfiak (egy legalábbis biztos, de őt nem adom, még mielőtt a lányok elkezdenének örülni).
mademoiseIIe 2019.04.26 11:48:49
@M_R: @n3spr3ss0: Igazából nincs azzal baj, ha szaporodik. Az én apám is ugyanilyen nacionalista, hímsoviniszta tuskó, mégse lettem én is az. Tehát van rá remény, hogy az utód normális lesz. :)