Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanna1111

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon nagy hatással volt rám a film, csak a kezdetleges emberek gondolják utána, hogy MJ nem volt pedofil, pederaszta, nem véletlenül nézett úgy ki mint egy nő. teljesen hitelesek a szereplők, Wade-ben sem kételkedem, mert mondja hogy szerette, szereti MJ-t. De Wade-ről majd később.Nagyon drámai a…..
Hanna1111 2019.04.24 21:10:11
Brandi Jackson, MJ unoka húga akkortájt amikor szegény Wadet "molesztálták" egy párt alkottak.. Michael hozta őket össze. Szóval szerelmes volt a nagybácsiba és az unokahúgba is... Brandi bővebben kifejtette hogy Wade egy sunyi allattomos pénz éhes hazudozó. Többször megcsalta annak reményében hogy feljebb mehet a ranglétrán... Twitteren írja: "Perverz nagybácsinak hivtuk. Ugy ölelgette a lányokat magához, hogy a hónalj alatt átkarolta és az ujjaival tapizta a mellüket. Anyukánk nem akart a közelébe engedni." Mik vannak, akkor ki is az igazi pedofil?!
Egyébként Macaulay Culkinis rengeteg idõt töltött Neverlandben õ mindig mondta hogy Michael ártatlan.Õ lett Jackson lányának a keresztapja..
Plusz ott van a kisvasútas hiba is , amit többen kiszúrtak a filmben , hogy azt állította Wade, vagy a másik, hogy a kisvasútnál "molesztálta" , de a vasút csak évekre rá épūlt meg..
Chandler , akit említenek hogy õ perelte be elõszõr Michaelt , évekkel késõbb bevallotta hogy az apja beszélte rá hogy tegye ezt a pénz miatt.Keressetek csak rá , fent van youtuben a vallomása , amit egy mūsorban tett meg.
És egyébként Michael Neverlandi hálója 2 emeletes volt több fūrdõ és hálószobával.Az emberek elõtt meg az egyūtt alvásról meg gondolom egy francia ágy ugrik be..Nem egy ágyban aludt a gyerekekkel.
Michaelnek Pán Péter szindrómája volt , nem tudott felnõlni. Van is egy errõl szóló dala , a Childhood. Õ természetesnek érezte hogy gyerekekkel van.Semmi gyerekkora nem volt , õ fellépésekre járt egész kiskorától kezdve.
Amúgy meg egy pedofil nem reklámozza az emberek elõtt a betegségét , Michael meg mindig gyerekekkel jelent meg. Ha az lett volna , akkor ezt óvatosan csinálta volna.
Túl jó volt ehhez a borzalmas világhoz.
Ha valaki (fõleg a sztár világból)kitūnik azzal hogy valami jót cselekszik , és másokra költ milliárdokat , ahelyett hogy csak magával törõdne , az emberek autómatikusan meg akarják azt magyarázni. ,,Michael rengeteget költ a gyerekekre , szóval tuti van valami hátsó szándéka ezzel" A mai napig õ vezeti a Guinness rekordokban a világ legtöbbet adományozó embere címet.Ezt persze nem szeretik megemlíteni..
Én mindig is csodáltam , hogy annyi támadás ellenére mindig pozitív maradt. Vitiligó bõrbetegsége volt , de mindenki azt állította hogy fehérítette a bõrét. Támadták a plasztika miatt , de azt is kevesen tudják hogy fiatalon eltõrte az orrát és akkor volt az elsõ orr mūtéte , ami rosszul sikerūlt és alig tudott lélegezni , ezért többszõr is újra kellett mūteni...Egy forgatáson megégett a haja és komoly égési sérüléseket szenvedett , amivel megint csak mūteni kellett..

Ezt a filmet azoknak találták ki , akik minden sz*rt benyelnek amit hallanak , ahelyett hogy alaposan utána olvasnának a dolgoknak.
Nyugodj békében Michael!