Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemkilovetok iszlamizalni akarjak magyarorszagot

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívülről is látszik, hogy egyre öregebbek a Fidesz hívei, a fiatalok inkább más pártokra voksolnak. Zelenszkij a sötét ló, mert amit idáig produkált az példátlan, csak az a kérdés mi jön ezután?  A nemrégiben küldött levélbomba után kiderült: egy szélsőjobbos amerikai félkatonai szervezet …..
Zelenszkij retorikában tönkreverte Porosenkót, akiből elegük volt az ukránoknak, de most már a tetteknek kell következniük  Kínának van hosszútávú elképzelése, miként vegye meg kilóra a kelet-európai uniós tagállamokat, Brüsszel ezzel szemben maximum az öklét rázza  A jobb élet reményében…..
szemkilovetok iszlamizalni akarjak magyarorszagot 2019.04.22 16:11:10
@István Tamasi: Europanak nincs szuksege arabokra negerek. Nemhogy behozni, hanem a mar az itt levoket is kivetel nelkul ki kellene rugni.
NEGATIV KOTELEZOKVOTARA lenne szukseg. Minden Europai orszag, evente koteles lenne a kvotaban meghatarozott arab es nigger mennyiseget eltavolitani az orszagabol, egeszen addig, amig a szamuk NULLA vagy kevesebb lesz.
A magyar kormányfő az európai jobboldali populisták, valamint a szélsőjobbosok példaképe;  Orbán csak a magyarok egy részét tudta behülyíteni a migrációval, az európaiak nagy részét komolyabb gondok kötik le, semmint az állítólagos újabb népvándorlás rémképe; A magyarok már a divatlapokban sem…..
szemkilovetok iszlamizalni akarjak magyarorszagot 2019.04.22 02:20:15
@csüngőhasú norvégbáró: "az nem baj, hogy lölő stróman és gazdája ellopja az életed? "

Mennyivel jobb volt, amikor a szemkiloveto liberalisok, ugy szetloptak az orszagot, hogy allamcsod lett belolle.