Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anita a bátor nyussz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leggyakoribb gond a fürdőszobákkal, hogy túl kicsik. A helyiségek méretén nem igazán lehet változtatni, ám számos remek trükk létezik, melyekkel tágasabbá varázsolható az aprócska fürdőszoba érzete! Varázsoljunk világos, fényes teret Jó ötlet a térérzetet úgy…..
via GIPHY A MINDENTOLCSON.HU lelkes csapata (ez áll minden aláírás alatt) egyszer már szerepelt nálunk, akkor egy lombfúvó nem akart működni. Most még akár működhetne is a megrendelt termék, ám Andrea sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. Ezzel viszont a lelkes ügyfélszolgálat látványosan nem…..
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
A magyar tudományosság helyzete egyre tragikusabb, az alábbi cikk egy magyar "kényszer-migránssá" vált kutatóról, Maus Mátéról szól, aki szerint "nem kizárólag az anyagi okok vezettek oda, hogy ennyivel jobb tudományt tudnak (az Egyesült Államokban) csinálni, hanem teljesen más a szellemiség is.…..
Kedves hívő barátaim! Az alábbi, Gore Vidal-tól származó tézist mivel tudnátok cáfolni? Vagy marad az indulattól fűtött, artikulátlan megbélyegzés és kiátkozás? „A kultúránk középpontjában álló nagy, megnevezhetetlen gonosz a monoteizmus. A barbár bronzkori szövegből, amit Ótestamentumnak…..
  Az Index fórumán zajlik a tegnapi bejegyzés vitája. Eddig harmincan szóltak hozzá, de senki sem jegyezte meg, hogy az egyik idézet hibádzik. A Népszava országgyűlési tudósításából emeltem ki, hogy a Fidesz frakcióvezetője az uniós választás másnapján a médiában élvezett túlsúlyt (?) vetette az…..
       Ezért támadt az Akadémia a magyar kormányra - címmel uszult rá az állampárt ökle az MTA-ra. Nem, nem vicc, tényleg ez a címe. Természetesen névtelen a szerző, és holnap, az akadémiai közgyűlésen Palkovics miniszter le fogja tagadni, hogy tudott a cikkről.  Sőt, ki fogja kérni magának, hogy a…..
Anita a bátor nyussz 2019.05.06 09:43:40
@ijontichy: légyszí ne vedd el a kenyerem, és a többi patk.. izé kacsacsőrű emlősnek! :) az akadémia elbukása után jöhet az 1 bites tudósok egyletének uralma... az lesz majd a szépvilág.
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
Anita a bátor nyussz 2019.04.19 07:03:24
azért jók a szófosó hozzászólások, mert a kutya nem olvassa őket... de, ez nagyon ott van :D

"
@morpho: Egyébként meg karácsonyi vagy születésnapi ajándékot is csak akkor veszünk a gyereknek, ha kér. Különben meg nem kap lófaszt sem!"

viktorunk viszont nem kér, hanem elvesz, oszt jónapot!