Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yvonne Barré Duron

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne szeretné, ha több pénz maradna a háznál?! Tényleg  elengedhetetlen a terembérlés a közgyűlések megtartásához? Olvasd el és kiderül! ;)..
Yvonne Barré Duron 2023.02.26 18:51:28
Ingatlan adás-vétel esetén rengeteg mindenre oda kell figyelni, mi ezek közül most a nullás igazolás jelentőségével fogunk foglalkozni és elmeséljük mit érdemes tudni róla...
Yvonne Barré Duron 2022.11.06 07:54:22
@pom: benne van a neveben: akkor van igazolas, ha nincs tartozas

adatvedelmi kerdes: semmi kozod az elado tartozasahoz, azt neki onkent illene bevallani, mig nem lepsz tulajdonba, az szemelyes adatnak tekintheto
viszont ha tulajdonba leptel, siman kovetelhetik toled, visszamenoleg, evekre
Yvonne Barré Duron 2022.11.06 07:55:24
@pom: ertsd ugy, hogy a kozos kepviselo nem mondhatja meg neked, van e tartozas
Elbúcsúzhatnak a III. kerület lakói az Óbudai strandtól, a Barátság park területét ugyanis 20 évre bérbe akarja adni a baloldal vezette önkormányzat. Kezdenek összeállni a Barátság Park, az Óbudai strand és az ezeket egykor üzemeltető Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. körüli történések…..
https://index.hu/belfold/2020/05/13/felfuggesztett_bortont_kapott_a_gyermekpornoba_belebukott_perui_nagykovet/ Több forrás is lehozta azt a hírt, ami arról a még nem jogerős ügyről szól, amibe a volt perui nagykövet keveredett. Történt ugyanis, hogy az amerikai hatóságok egy nemzetközi nyomozást…..
Yvonne Barré Duron 2020.05.14 12:13:11
@liberalnazi dickheads: mert Kaleta ügye vastagon politika, egy politikai kinevezettel így bánnak, szép példa. Tehát titokban, fű alatt, nehogy már árnyék vetüljön a pártkatonára. aki mellesleg nős, hogy még az e nem tudom, remélem a neje messzire kerülte azóta, ahogy azt sem, hogy van e gyerek. És mondd, szerinted a pedomaci óvónéni és férje is ilyen szépen maradt volna titokban? Ugyan...A pedomaci papbácsikról nem is beszélve, akik a reverenda alá bújva egyszerűen kisétálnak az eljárásból, majd elmorzsolnak pár rózsafűzért, vagy kis ideig állomásoztatják őket máshol oszt jónapot, vagy kiveszik a szolgálatból, amire meg az egybites hívek oltárt borítanak be virággal, mert szegény atya....hát nehogymár..... ne legyél hülye.