Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Calland

19 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Maga szerint Lantern, igazán veszélyben lenne emiatt egész Európa? - kérdezte Anton. - Egy nagy fenét. Egyedül ez az idióta Murat jelenthetne veszélyt az emberiségre, ha akarna. Ettől függetlenül jobban tennénk, ha megnéznénk azokat a "helyi szerveket", ha már…..
Dr. Calland 2009.11.14 10:42:20
@hsanyi83: Hajrá! Ne feledd, minél többen olvassák a kalandokat, annál izgalmasabb lehet az egész!
Dr. Calland 2009.11.15 10:47:40
@valko2: Van egy olyan elgondolás, hogy a már bevezetett szereplőkkel később új dolgok fognak történni. Tehát lehet, hogy egy másik történet után újra elővesszük a régieket és folytatódik majd a régi, ismert hősökkel. Ugyan így Max sincs elfelejtve...
Dr. Calland 2009.11.15 17:44:53
@valko2: Elég sok időt venne igénybe, és amíg ilyen kevesen olvassák a blogot, azt hiszem, elég lesz ez a munka. Sajnos erre is alig van néha időnk... De ha majd tömegek követelik a folytatásokat, na majd akkor... :)
Figyelem! A történet alján egy kis rejtvény található, melyre ha tudjátok a választ, írjátok be kommentbe! Sok sikert hozzá, most pedig a mai folytatás: ...Új feladatuk volt tehát, beszélni kellett a kúria tulajdonosával. Két dolog lehetséges; jobbik esetben, ha látta is…..
Dr. Calland 2009.11.07 17:57:49
@valko2: Igen, a helyes válasz ez!
A vonat végül csak hat óra után húsz perccel tudott továbbindulni, mert négy jómódú utas olyannyira elmerült a fesztiváli hangulatban és a sarrasi borokban, hogy csak egymást támogatva tudtak nagy nehézségek árán visszatérni a szerelvényhez. Lantern ezalatt átnézte még…..
Így is jó - gondolta Lantern. Ha nem beszélnek, hát nem beszélnek. A legjobbnak látta, ha fogja magát és visszatér a kabinjába. Az imént megtörtént szituáció ugyanis felettébb különös volt. Ezen érdemes lesz kissé elagyalgatni, miközben a suhanó tájat nézi. Tisztán…..
Ha úgy gondolod, remekül tudnád folytatni a megkezdett történetet, ragadj klaviatúrát és írd meg Te az aktuális folytatást! Mindezt hogyan? Mi általában naponta közöljük felváltva a történetek egyes epizódjait, melyet este 8 óra után teszünk közzé. Ha szeretnéd, hogy a…..
- Kérem segítsen nekem uram! Csak ön tudja megoldani a problémámat. Mindig ugyan az a szöveg, melyet aztán egy semmi kis ügy követ. Mintha nem lenne fontosabb dolgom ezeknél. Ez a madame is egyenesen Franciaországból utazott ide, hogy megkeressem a fifikutyát vagy valami elkóborolt…..
Tisztelettel, nagy örömmel és nem kevés szerénységgel felhívnánk a figyelmeteket a jobb oldali sávon elhelyezkedő "megosztási" modulra, mellyel könnyedén megoszthatjátok bárkivel azt a tényt, hogy Ti a Kalandor blog olvasói vagytok. Legyen szó Facebookról vagy akár…..
Kezdtük valahogy, és másképpen is folytattuk, viszont egy írást nagyon meghatároz az írók motiváltsága, ami sajnos, amikor egymagam próbáltam írni folytatásos történetet alábbhagyott. Sokkal izgalmasabb azt 4g társammal együtt folytatásonként felváltva megírni, hiszen mint…..
(megj.: ez a történet a 11. résztől folytatódik) "- Viszlát, örök fiatalság forrása, viszlát Források Útja! - mondta Max, és lenyomta a kis gombot. A detonáció sikeres volt. A szirt leszakadt. Mindketten csak percekig álltak utána némán, és nézték a megüresedett helyet.…..
A mai naptól fogva alkalmanként érdekes rejtvényekkel is kedveskedünk Nektek, melyek megoldásához elszántság, de leginkább csavaros agy szükségeltetik!A megfejtéseiteket hozzászólásként várjuk a feladványok alá, és mindig az a kalandor lesz a nyerő, aki legelőször küldi be a…..
Már tudom is, hogyan jutunk ki - mondta Max...  Dehogy tudom, gondolta magában. Csak megnyugtatásul mondta az öregnek. A legjobb az lenne, ha örök életemet kihasználva elüldögélnék itt addig, amíg mindenki, aki fogva tart minket meghal, aztán könnyedén kisétálnék,…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Dr. Calland 2009.05.22 15:08:50
@bandesz: Azt értem, csak olyat akartam, hogy alapból a sima, jelöletlen bejegyzések úgy jelenjenek meg, hogy ne keveredjen a rovatosokkal.
Például írok külön kutyáról és macskáról, amikor posztolom, a főoldalon megjelenik mindkettő, de nekem csak a macska kéne főoldalra. A kutya meg csak akkor kéne, hogy látható legyen, amikor a rovatnévre "kutya" kattintok... de lehet, hogy ilyet nem lehet.
Max bólintott, felvette az öreg kulacsát, megveregette a vállát, és sebesen elindult vissza a civilizációba, hogy minél előbb eljuthasson Machu Picchuba. A víz megtalálása idővel szinte a rögeszméje lett. Arról viszont már letett, hogy Hans barátjának ad egy cseppet is. Nem…..
Max soha nem hagyta volna cserben mesterét. Tudta, hogy azonnal a szigetre kell mennie... Állj csak meg egy percre, Max! - gondolta magában. Az öreget biztosan nem erre a szigetre vihették. Egyébként meg semmi értelme nem lett volna most ő utána eredni, hiszen nem tudhatta, merre vitték…..
A két kalandor most érezte igazán az útjuk alatt, hogy itt bizony nagy baj lesz. Ritka pillanatnak számított az, amikor a saját megbízójuk és még tucatnyi felfegyverkezett katona fog rájuk fegyvert. - Gondolom ez váratlan fordulatnak számít mindkettőjüknek, ahogy elnézem a bamba…..
„Minden történetet nehéz elkezdeni. Ugyan ez a megállapítás igaz a blogokra is. Sosem tudhatja az ember, hogy mikor melyik arat sikert, melyik lesz az, amelyet több százan olvasnak majd, és melyik lesz az, mely az örök feledés homályába merül, és íróján kívül egyetlen…..
...A hotelt könnyen megtalálta. Leparkolt elé kocsijával, és elindult a bejárat felé, hogy végre találkozhasson öreg barátjával... A hotel nem volt valami kirívó, egyszerű puritán kinézetével könnyen beleolvadt az őt övező épületek sűrűjébe. Hotel Paxall - hirdette egy…..
...-Hogy? Nem kéne meglepődnöm, hogy másnak is kell a víz, de miért pont a mesteremet bérelték fel? Ő már visszavonult - morfondírozott magában. Belegondolva, ez a víz tényleg drága kincs, nem csoda, ha még az öreg Hans is elutazott érte... A pillanatnyi merengésből egy éles…..
Bizonyára sokan vannak olyanok, akik kedvelik az izgalmakat és a kalandokat, imádják az Indiana Jones filmeket, nem vetik meg Lara Croft tevékenységét, tudják, hogy ki az a Sydney Fox, és kapásból fel tudnak sorolni egy tucat legendás tárgyat. Mi is ilyenek vagyunk, éppen ezért…..
Tudom, hasonló címmel írtam már posztot korábban, de most új fejlemény van az ügyben. Az Appleinsider úgy értesült, hogy a következő iPhone (vagy a következő iPhone-ok valamelyike) már videofelvételre is alkalmas lesz. Nem tudni, hogy ez pontosan mit takar, a lapnak csupán ennyit…..
Az, hogy a nagy nemzetközi márkáknak (Coca-Cola, Mini)  szinte már kötelező a facebookra költözni, és így social marketingelni és közösséget építeni, már nem újkeletű dolog. Az azonban, hogy egy semmi kis magyar cég, amelynek látszólag sem a terméke sem a marketingje nem…..
Furcsa. A miniszterelnök olyan lemondóan beszélt tegnap a pártkongresszuson...
Dr. Calland 2009.03.22 14:24:04
lol
Már gyerekkoromban is filmfaló voltam, a 80-as években még csak két csatorna volt, nagy öröm volt, ha néha képesek voltak valami jobb nyugati filmet is leadni a tévében. Persze néha azért megerőltették magukat, szombat esténként vetítették a Charles Bronson főszereplésével…..
Azt hiszem, sokan fognak ma este pezsgőt bontani az országban. Gyurcsány Ferenc ugyanis kilátásba helyezte a lemondását - természetesen kizárólag az ország érdekében cselekszik, ahogy az elmúlt 6 év során tette.   Mit is jelent mindez? Semmit. Minden marad a régiben, csak…..