Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c3po_me

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár nappal ezelőtt köszöntem el tőletek, de hát ahogyan lenni szokott, persze ilyenkor mindig történik valami váratlan. Na, nem vagyok terhes, csak élem a hétköznapokat és ez ihletet adott egy olyan poszthoz, amit mindenképpen szeretnék megosztani veletek. Ezt legjobban a jól…..
A cím arra vonatkozik, hogy igyekszem kerülni az általánosítást. Amit most leírok ezen a héten ennek az embernek segített, kár volna egy érdekes párbeszédből mindig érvényes univerzális igazságot fabrikálni.   Csaba, egy fiatal és túlhajszolt középvezető, zaklatott…..
Fogadj! Melyikőjük fog nyerni!     (írd meg kommentben) összecsapás: 17:30..
c3po_me 2013.02.19 18:18:02
c3po_me 2013.02.28 22:21:05
Utálják saját magukat, környezetüket ,saját magukat és ami a legmegdöbbentőbb:saját magukat!..
c3po_me 2013.02.17 11:23:25
Oszkárság Ostoba hülye geci T9 2010.09.28 13:42:00
Most már megírom ezt. Én hülye állat másfél éve ismét képes voltam megvenni a Nokia aktuális egyik legjobb telefonját, mert de jó az nekem. Abba külön bele sem megyek, hogy az S60 oprendszer micsoda egy okádék szar, nincs egy büdös gondolatom, amit előre kitalálna. Hogy nincs…..
c3po_me 2010.09.28 21:41:59
@xcrow: Szerintem ne vedd ezt (se) tul komolyan. Ha sokaig akarsz elni (fellogatas elott). ;)
c3po_me 2010.09.28 17:51:45
@xcrow: Az e51-ben tenyleg jobb volt a beepitett t9 (de csak egy nyelvvel lehetett egyszerre hasznalni).
Probald ki azt a 'custom dictionary'-t.
NEM rak mindig hozza egy szokozt. Ha a listarol kivalasztott szora nem a kozepso gombbal kattintasz, hanem a jobbra gombbal, akkor nem lesz utana szokoz. Es meg milliard aprosag.
Birom, amikor valaki nem olvas utana, csak frocsog. ;)
Szeretjük, már azóta, hogy tilos volt, hiszen a Leon a profiban még alig töltötte be a 13-at. Aztán teltek-múltak az évek, és ő úgy lett nő, hogy végig kislány maradt. Mégis nagyon vonzó, nagyon ártatlan, nagyon dögös, ellentmondásos és egyértelmű, Natalie az Natalie. Akkor…..
c3po_me 2010.08.31 19:25:43
@LimpiHun: az az apple-kiegeszito. ;)
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
proba 2009.10.20 08:16:00
Konstruktív ötletem van: zárjuk be az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt-t!Nem tudom, ki mennyire ismeri ezt a remek céget, de ők azok, akik ügyfélkezelésben, lassúságban, és árakban is verik a cégbíróságot és a Magyar Postát.Történt, hogy az egyszeri…..
c3po_me 2009.02.04 22:03:13
@a katona fehérben:
Es az elte forditokepzoje ket es fel honap utan kuldi csak ki az ertesitest a vizsgaeredmenyrol. (Nekem ma jott meg; ok, sikeres volt.)
20 eve forditok, de most mar nem volt tovabb, el kellett mennem vizsgazni, mert kivettek volna a vallalkozoi engedelyembol a forditasi tevekenyseget. Azt a forditasi tevekenyseget, amire 20 evvel ezelott az onkormanyzat adta meg az engedelyt. Tobb tizezer oldalt forditottam azota, hivatalos anyagokat is, megis el kellett mennem vizsgazni. OK.
De ami igazan felhaborito volt, az hogy a vizsgan nem lehetett hasznalni szamitogepet es igy persze internetet sem. Mar 89-ben is irogeppel irtam a forditasaimat, nemhogy ket delelotton at kezzel. Ha meg valaki azt kerdezi tolem, hogy milyen szotart hasznaljon, akkor a valasz altalaban a google, csak meg kell tanulni hasznalni. Tehat a vizsga teljesen eletszerutlen.
  Legfrissebb ütközési tesztjeit az ADAC 30 km/órával, de biztonsági öv nélkül végezte el. Az eredmény rémisztő. Vélemények az azonos című cikkünkről...
c3po_me 2009.01.30 21:58:08
Tavaly oktoberben az m3-on a belso savban a varosbol kifele 100-zal mentem es egy hirtelen fekezes utan jobbra sodrodtam. Egy szabalyos busz a kulso savban kb 80-nal a jobbra kifordult autom jobb oldalaba szaguldott. Az auto jobb fele szetment, en nem voltam bekotve, legzsak nem volt.
Kifejeltem az anyosules elott a szelvedot es eltort egy ujjam (az csunyan).
Sodrodas kozben volt talan egy masodpercem, amikor lattam, hogy a busz belem fog szaguldani. Olyan volt, mint a mult szazadeleji filmeken, ahol az auto a sinen ragad, lemegy a ket sorompo, jon a vonat es nincs menekves. Ido arra, hogy leperegjen barmi, nem volt. Arra volt, hogy felfogjam, mi tortenik, feltegyem magamnak a kerdest, hogy 'ez az a pillanat, amirol olyan sokat olvastam?', es tudtam, ha meghalok, az nem fog fajni.
Rohadt mazlista voltam. A kesobbi szamitasok soran a busz az autom belsejeben kb 2 cm-re volt a fejemtol.
Az eszmeletemet nem vesztettem el, gyakorlatilag semmi bajom nem lett. A mentosok szerint (es masok szerint is) ha be lett volna kapcsolva az ov, minimum egy bordatoresem lett volna.
Ennek a balesetnek nem lett volna szabad bekovetkeznie.
800e km-t vezettem balesetmentesen. Az ut szaraz volt, az ido kivalo. Az autoban muszakilag minden szinten kivalo (a fekrendszer is). Vegul elismertem, hogy a balesetet en okoztam, mert nem talaltunk semmi hibat sehol. Maig nem ertem.
Azota vettem egy biztonsagosabb autot, amelyikben van ABS, legzsak es erosebb kasztni. Es bekotom magamat. Erre figyelmeztetek mindenkit. Kaptam meg egy eselyt.