Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejes ember

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Történetének talán legabszurdabb napján van túl a modern magyar demokrácia. Annyi hajmeresztő dolog fért bele a magyar közélet egyetlen napjába, mint máskor egész decemberébe sem. Az igazság az, hogy nem gondoltuk volna, hogy az LMP új ellenállásából a…..
tejes ember 2011.12.24 12:28:24
kár volt bevinni a tüntetőket! nem voltak felkészülve hosszú tartózkodásra itt látszik (kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1112/LMP-s2011122311126/gallery.xml&rovat=itthon) egy szál kartonon mínusz 1 fokban nem túl kényelmes órákat gubbasztani!

kormány nevében biztosan vitettem volna nekik meleg teát, mondván, hogy egy napos tüntetésre nem tudnak felkészülni, nem hogy négy éves politizálásra... a címlapokra meg mehetett volna a fotó hogy valamelyik fideszes nagy ágyú karácsony alkalmából osztogatja mosolyogva a teát az átfagyott hippiknek
S. Petra küldte át mailben ezt a tök érdekes hírt, ami a Digitimesra, a világ egyik legjobban értesült techújságára hivatkozva ír az iPad 2-ről.Ezek szerint alapvetően öt fontos változásra lehet számítani az első generációhoz képest, és ezek majdnem mindegyike valamilyen…..
tejes ember 2010.11.27 12:40:36
@ePtOn: ...és két év után kidobtad az összes turbós papírt, mert rájöttél, hogy kurva fölösleges, már nem menő és csak a port gyűjti... :)
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
tejes ember 2010.09.24 23:14:51
  A Weburbanist csak névrokona az Urbanistának, valójában mindenféle furcsaságok gyűjtőhelye a meghökkentő reklámoktól a különleges atomfegyverekig. Elég komoly blog, csak az rss-ére 376 ezren vannak feliratkozva. Ám ez a posztja most valóban urbanisztikához kötődik.…..
Pár napja írtuk meg annak a fickónak az esetét, aki békésen sétálgatott kezében egy iPadet rejtő szatyorral, mire odaugrott hozzá valaki, aki olyan erővel tépte ki a kezéből a szatyrot, hogy az ujja menthetetlenül leszakad: a maradványokat orvosi úton kellett eltávolítani.A…..
tejes ember 2010.05.03 09:23:01
@Uncle_Jay: nem gond! majd a szomszédságba odaköltöztetünk egy brazil légiót, aztán egyből megváltozik a véleményed!
Appleblog Kicsomagolták az iPadet 2010.04.01 14:32:00
Bár szombatig még várni kell a készülékre, néhány szerencsés flótás már kipróbálhatta az Apple tabletjét.Megjelentek az első tesztek is, a New York Times szerzője felrója mindazt a hibát az iPadnek, amivel eddig is tisztában voltunk (nincs Flash, multitask, ebooknak nehéz és…..
tejes ember 2010.04.01 21:02:00
@I am: meg egy töltő is
A Vogue magazin bloggere együtt ebédelt a minap a Chanel vezető tervezőjével, vagyis a divatvilág császárának nevezett Karl Lagerfelddel a párizsi Mercer Lounge-ban. A hófehér hajú, fekete napszemüveg-fetisiszta Lagerfeld igen érdekes sztorit mesélt, miközben szokásos…..
Eddig is sejtettük, de az Appleinsider cikkének hála most már biztosan tudhatjuk, hogy maga az anyahajó áll az időnként felbukkanó pletykák mögött. Ezt John Martellaro, a vállalat korábbi marketingmenedzsere mondta el a lapnak. A szakember szerint pontos koreográfiája van a…..
tejes ember 2010.01.07 08:32:10
Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva Handrás megírta, hogy most már semmi kétség: érkezik a magyar iTunes Store. A Hungaroton nagyüzemileg digitalizálja a zenéket az Apple részére, ez egy valamit jelenthet, hogy hamarosan érkezik az iTunes Store Magyarországra! Esetleg már most…..
 Nekem eléggé fiatalon (23 éves vagyok) sikerült olyan dolgokat megtapasztalnom a volt munkahelyemen, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy cégen belül ilyenek megtörténhetnek, én kis naiv...   Brókerháznál dolgoztam (tőzsde), olyan volt a rendszer, hogy havi szinten…..
A Computerworld szerint az Apple teljesen beszüntette a 27 colos iMacek kiszállítását, miután egyre több vásárló panaszkodott vibráló képernyőkről vagy el sem induló gépekről. Két nagykereskedő elmondása szerint az Apple visszahívta a gépeket, a grafikus kártyák cseréi…..
tejes ember 2009.12.14 13:20:13
@doors: Sajnos mostanában azt tapasztalom, hogy már a második széria is gány.
Hivatalos bejelentés persze még nem volt, de a források megerősítették a New York Timesnak, hogy az Apple-nek sikerült megegyeznie a Lalával. Ennek értelmében a cupertinóiak bekebelezik az online streaming-szolgáltatással foglalkozó céget, ezzel pedig valószínűleg az iTunes…..
tejes ember 2009.12.05 12:10:29
@huhujje: pont ugyanerre gondoltam :D
Nem szeretnénk lemaradni róla, szóval gyorsan leírjuk mi is, hogy mitől hangos a net: az Apple állítólag még ma bemutatja az áttervezett MacBookot és iMacet, lesz olcsóbb Mac mini és Mac mini server, megismerjük az új Magic Mouse-t és egy új érintésérzékeny beviteli eszközt!…..
Nem nagyon macerálták a rendőrök eddig a járdán kerékpározókat, a többség nem is tudja, hogy lehet-e a gyalogosok között kerekezni, vagy sem. A tisztázatlan helyzet részben a fővárosi vezetésnek is köszönhető, hiszen a budapesti kerékpárutak jelentős része a járda…..
Appleblog Megjelent a Safari 4 2009.06.09 13:11:00
Az Apple tegnap bejelentette, hogy elkészültek a világ leggyorsabb böngészőjével ever. Ismerjük a képességeit: 7,8-sor gyorsabb az IE8-nál (IE7-ről most ne beszéljünk), a 64 bites mód miatt 50 százalékkal sebesebb JavaScript, és persze az Apple büszkesége: a 100 százalékos…..
Na, ilyet szeretnék én magyarban látni: pár hete jelent még csak meg az új, gombnélküli shuffle, máris pontos képet kaphatunk a kereslet változásairól. Legalábbis Ben Reitzes elemző azt állítja, birtokában van a számoknak. Ezek alapján a shuffle forgalma 50 százalékkal nőtt az…..
tejes ember 2009.04.02 20:00:03
A Főpolgármesteri Hivatal olyan flashjátékot készíttetett, amelyben a játékos Budapest költségvetését állíthatja össze. Iparági szakértők szerint a játék fejlesztői igen jó pénzt kaptak a programért, ennél olcsóbban is meg lehetett volna úszni a projektet. Folytatás itt,…..
Amelett, hogy kényelmesebben használható telefonnal életemben nem találkoztam még, néha olyan borzasztóan buta az iPhone, hogy azt nehéz elhinni. Miközben mindenféle csúcstechnikás bűvészkedést ismer, olyan funkciók hiányoznak belőle, amiket én is leprogramoznék reggeli alatt,…..
Hat órakor kezdődik a történelem utolsó Macworld keynote-ja. Mielőtt az emelvényre lép, ismerkedjünk meg Phil Shillerrel, aki Steve Jobs helyett az esemény főszereplője lesz. Az Apple marketing-guruja 1997-ben, Jobsszal egyidőben tért vissza a vállalathoz, együtt húzták ki az…..
tejes ember 2009.01.06 19:41:20
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
tejes ember 2008.12.16 17:25:01
Gaskó István VDSZSZ elnöknek biztosan remekül sikerült az ezüstvasárnap. Valószínűleg nem utazott vonattal. Nagyon büszek rá, hogy a "gördülő sztrájk" után (hogy bármikor elkezdhetik), kitalálták, hogy most már területileg is gördüljön. Mert az úgy még nagyobb…..
Hát én aztán fel nem tudom fogni, hogy ez miért hír, vagy hogy mi tartott ennyi ideig, de attól még tény, hogy a világ legjobb mobilján a mai napig nem lehetett megcsinálni egy szimpla szövegmásolást. Ennek azonban nemsokára vége. Legalábbis részben. A videón is látható program…..
Az egyiptomi kormány azzal a kikötéssel engedte be az országba az iPhone-t, hogy az Apple GPS nélkül hozza forgalomba a telefont az afrikai országban. Az egyiptomi iPhone-oldalon láthatjuk, hogy a GPS nem szerepel a telefon ficsörei között, szóval a terv sikerült.A megkötést azzal…..
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..