Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szorcsi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csaj kifogta a világ legnagyobb balekját, és szabadulni is alig tudott tőle.  Kedves Szakítós! Nem lesz egyszerű a sztori, remélem, hogy lehet majd követni, és nem sikerül túl hosszúra. Én a lány, most 21, a fiú vagyis az ex most 28. Volt minden ami kell, nagy lamúr,…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
Szorcsi 2008.08.28 00:55:22
Gege a lokálpatriotizmus egy megalkuvást nem tűrő fajtájával találkozott kutyasétáltatás közben:Egyik nap ez mikor drága kutyusomat sétáltattam az utcánkban ez kép fogadott az egyik kapualjnál. Körülnéztem aztán oda pisiltettem drága ebemet, nehogymá úgy legyen! De érdekes…..
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
A kabátlopásos vicc Lotsky számára maga a véres valóság. A munkahelyén már elterjedt, hogy zoknit lopott a győri Hervisből, holott abban az időpontban nem ő volt Győrben, hanem a húga, aki még csak nem is lopott.Egy héttel ezelőtt, épp a szabadságom ideje alatt, telefonon…..
Váratlan mulatságos jogállami fordulat! Az ombudsman szerint "sérti a jogállamiság, illetve a tisztességes eljáráshoz való jog elvét", ha valakit óránként megbüntetnek a parkolótársaságok. Jogállamiság és tisztességes eljáráshoz való jog? Miről beszél ez a…..
Ma ellenőrös napot tartunk, ami annyit tesz, hogy ellenőrös történeteket teszünk csak ki. Jöjjön következő olvasónk levele, akinek volt jegye, mégis meg akarták szívatni: Kedves BKV Figyelő! Régóta olvasom a blogot, de nem gondoltam, hogy egyszer írni is fogok nektek! Ami…..