Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuffadék

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta veszekszem utastársaimmal akik beszólnak, hogy a táskámat miért nem a fejem felett lévő tartóra teszem, miért rakom az ülésre (vagy ha valaki le akar ülni, akkor az ölembe). A válasz mindig egyszerű: feledékeny vagyok, és nem szeretném, hogy a cuccom a vonaton…..
nyuffadék 2009.09.15 15:50:01
@kerdeozo: A kedves tolvaj nem kisebbségi volt...
Olvasónk egy boltvezető-helyettes állásra jelentkezett, amelyről kiderült,hogy valójában eladót keresnek, ráadásul még arra is képtelenek voltak az interjú után, hogy értesítsék az elutasításról.Hello mindenki!Kis szösszenetet szeretnék megosztani Veletek, csak úgy a…..
nyuffadék 2009.08.10 10:09:13
@Mária:
Kedves Mindenki és Mária.
Nos a posztot én írtam, és nem árufeltöltő vagyok, hanem értékesítő/eladó egy "mobilcégnél" egy kioszkban (csak annak, aki nem tudná: a kioszk egy bódé, nem önálló bolt). Most napi 10 órát dolgozom, heti 40-46 órát, és keresek bruttó 78ezer forintot. Ennél jóval magasabb jövedelmet ígért a másik hely.
Hogy mégis hogyan akartam bolveteztő-helyettes lenni? Hát úgy, hogy ha már baszhatom a diplomámat, legalább próbálkozzak már, mert ha csak sajnálkozom, hogy így meg úgy és nincs normális munkahely, akkor sem jó helyem, sem tapasztalatom nem lesz. Mi lesz ha beteg lesz a boltvezető? Hülye én sem vagyok, van ismerős is, aki segíteni tud, valamint olyan alkalmazottak még rajtam kívül, akik 4 éve ott dolgoznak és tudnak segíteni.
Itt nem arról van szó, hogy mindenáron másik munkahely kell, de mielőbb szeretnék egy olyat, ahol legalább a körülmények jók, nem kell egész nap a gumipadló bűzét szagolnom, nem kell a hülyébbnél hülyébb embereknek válaszolnom amikor is ilyen kérdéseket tesznek fel: " van itt wc?, van itt gyóghyszertár? (3 méterrel arrébb van), lehet-e a sparban euróval fizetni?" más szolgáltató telefonszámával idejön és fel akarja tölteni, majd amikor közlöm, hogy ez nem lehetséges, fel van háborodva, mert még azzal sincs tisztában, melyik szolgáltatónál van.... Szóval kb kiírhatnám, hogy "NEM INFORMÁCIÓ!" Ezt elég nehezen lehet elviselni napi 10 órában. Tudom sehol sem jobb a helyzet, de nem ezért tanul az emberfia... Én nem jövök a szokásos szoci szöveggel, hogy jajj szegény diplomások így és úgy, erről szó sincs. Tudom mik a képességeim, baromira lelkes vagyok, csak szeretnék dolgozni egy olyan helyen, ahova reggel nem undorral megyek be és tudom, hogy van mit csinálni, van értelme annak, amit csinálok és nem unom el az életem 10 órában... Ennyi.
Újdonsült kutyásként még érzékenyebben érint a most következő téma, mint korábban, de talán ennyire durva állat ellen elkövetett tettről nem is adtunk hírt sosem. Felmerült bennem az is, hogy baleset volt, a kutya meglátott valamit és gondolkodás nélkül utána ugrott, de…..
Olvasónk a Déli pályaudvaron érdekes eseménynek volt szemtanúja. Az egyik takarító egy gyanúsan barna WC-kefét abban az ivókútban mosott tisztára, melyből az utasok (így én is) inni szoktunk. Nincs külön hely erre? Vagy csak lusta volt elsétálni odáig? Kedves MÁV-figyelő!…..
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..