Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Multifilter

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Igazi melegparadicsommá válik ma kis hazánk fővárosa: a nyíltan vagy titokban saját nemükhöz vonzódó polgártársaink vagy fél tucat utcai rendezvény közül választhatnak.  A legnagyobb szabású esemény minden bizonnyal a 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és…..
Multifilter 2008.07.05 13:51:58
Sziasztok!
Nem tudom mire ez a nagy felhajtás, és végképp nem tudom mi a f.szra jó ez a felvonulás, tüntetés stb... Elérni úgysem ér el vele senki semmit...
Az egyébként is koszos várost, még koszosabbá teszik a maguk mögött hagyott rengeteg szeméttel és a balhék okozta rongálásokkal... Kell ez a városnak? Szerintem nem, de ezekszerint igen! Legyünk büszkék az amúgyis szeméttel teli koszos Fővárosunkra? Na de mindegy... Ha ezt a felvonulást engedéjezik, akkor a Budapest parádét miért nem? Budapest parádén is otvoltak a meleg bárok kamionjai(Capella cafe, Alibi stb...)amik melett melegek,leszbikusok,biszexek,transzvesztiták tömege bulizott. Miért nem lenne elég az? Ott legalább nem bántották őket és nem tüntettek ellenük... Nem kerültek kelemetlen szituációkba, és mindenki jol érezte magát! De ez nem volt elég, nekik(melegeknek) külön fesztivál kell. Miért is? Mert nem tudnak soha nyugton ülni a picsájukon és élvezik hogy ezzel a viselkedéssel kinézettel provokálják az embereket!
Nevetségesnek tartom őket. Azt ahogy kinéznek és ahogy viselkednek! Kikenik magukat mint egy rossz ribanc, felveszik a legszűkebb legcsillogóbb hihetetlen szinű ruháikat és rázzák a picsájukat nyávognak, dobálják magukat az utcán... Sokan ezek közül sajnos a hétköznapokban is ezt csinálják és így öltöznek! Ezt sem értem meg... Ha meleg valaki akkor miért kell a viselkedésével,kinézetével stb... ezt hangoztatni? Megbotránkoztatás! Épp ezért mert élvezik hogy megnézik leszolják őket!(Tisztelet a kivételnek) Utálom a tipikus nyávogós rózsaszín buzikat... És én a buzikat utálom nem a melegeket! Nem mindegy!
Én is homoszexuális vagyok, viszont én nem dobálom magam és hétköznapi emberként élem az életem feltünés nélkül,és nem hangoztatom szexuális hovatartozásom! othon a négy fal között meg azt csinálok amit akarok,és azzal vagyok akivel akarok mert nem látják az emberek és egyébkén is ez egy magánügy és szerintem a többi homoszexuálisnál is így kellene lenni... Nem azt mondom hogy titkolják, titokban és hazugságbann éljenek, mert az nem jó... De akkor sem kellene mindenki előtt hangoztatni hogy mi a szexuális hovatartozása, és nem kellene provokálóan viselkedni, öltözni! Én sem titkolom mivoltomat, de akire nem tartozik annak nem is mondom... Családom, közeli barátaim tudnak mindent és ez pont elég! Párommal évek ótta együtt élünk egy 10emeletes panelban és szomszédaink még sejteni sem sejtik hogy mi van köztünk, mert az utcán és a nyilvánosság előtt nem faljuk fel egymást. Nos csak ennyit szerettem volna! Ez az én véleményem, egy nem "buzi" hanem normális meleg srácé!
További szép napot mindenkinek és kellemes hétvégét!
Üdv:. Multifilter