Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angéla Kis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kiegyensúlyozott táplálkozás az egészséges élet egyik legfontosabb eleme, ezért fontos, hogy megválogassuk, milyen alapanyagokból készítjük el ételeinket, italainkat. Érdemes fokozottan figyelnünk a készételek vásárlásakor. Nagyon jól járhatunk, ha rendszeresen fogyasztunk friss gyümölcsöket,…..
Az antibiotikum szót bizonyára mindenki ismeri, szerintem nem létezik olyan ember, akinek ne írta volna fel legalább egyszer a háziorvosa élete során. Aztán persze eldöntöttük, hogy kiváltjuk-e a receptet és bevesszük-e a gyógyszert vagy sem. Megkérdeztem néhány szülőt, mik a tapasztalatok és…..
Az embereknek a baktériumokról legtöbbször valamilyen betegség, ételfertőzés, esetleg megromlott étel jut eszébe. Holott a szervezetünkben, köztük a tápcsatornában élő mikroorganizmusok hihetetlen számban, billiónnyi mennyiségben (1014) vannak jelen. Tízszer több egyedből áll ez a kolónia, mint…..
Az első hónapokban sok kisbaba és szülő életét megkeseríti a kínzó hasfájás. A pici babák emésztőrendszere még fejletlen, időre van szükség a bélfal éréséhez. A népi hagyomány szerint is az első 3 hónap a legproblémásabb (három hónapos hasgörcs/kólika). De kitartás, idővel a helyzet normalizálódni…..
https://imgflip.com/i/12m7jr   Csokoládé függőség Vitatott kérdés hogy valódi függőség-e, de az biztos, hogy sokunknak problémát okoz a csokoládéról, édességekről való lemondás; vagy azok mérsékeltebb fogyasztása. Megvonáskor lehangoltság, idegesség, nyugtalanság, fejfájás, hangulatingadozás…..
Gyönyörű napsütéssel madárcsicsergéssel megérkezett a tavasz. A rügyfakadás, a természet „életre kelése” azonban sokak életében a  pollenallergia  szezon kezdetét  is jelenti. Miért tartom fontosnak azt, hogy erről újra, és újra beszéljünk? Fontos, mert napjainkban Magyarországon közel 3 millió…..