Regisztráció Blogot indítok
Adatok
critical ass

4 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
critical ass 2011.05.15 12:37:53
@empatia 13: teljesen szívemből szóltál, nem tudtam volna én se jobban megfogalmazni. Sajnos észre kell vennünk, hogy Európában nagyrészt utálnak minket... sikerült minden környező országgal összebalhéznunk, sikerült lejáratnunk magunkat szinte minden téren, minden ország előtt tudott, hogy mekkora mutyizós félbunkó népség vagyunk. Persze vannak kivételek, de sajnos a rosszra mindenki emlékszik, a jóra meg senki. Talán egyetlen dolog volt most, amiben nem volt megosztott az ország, hogy drukkoltunk Wolf Katinak (és itt nem azt mondom, hogy ő volt a legjobb, de tuti hogy mindenki drukkolt neki), de úgy látszik, mi már akkor is képesek vagyunk valakit visszahúzni a szarba, amikor nem is akarjuk...
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
Olvasónk számára teljességgel érthetetlen, ami vele történik."2007 augusztusában vásároltunk párommal Monoron egy házat, melyet az ERSTE banktól kapott Fundamenta lakáskasszával kombinált hitelből finanszíroztunk. Ennek részleteit fizettük is, csak időközben a helyzet…..
critical ass 2010.05.28 12:09:02
@Roy:
aha, nekem egy 20 éves hitelem van, 47 éves leszek, mire véget ér.
Akkor 47 éves koromig ne szüljek gyereket?
critical ass 2010.05.28 12:22:38
@apukam_vilaga:
és én még elmennék valami televíziós problémamegoldó műsorba is (pl Házon Kívül), érdekes hogy amikor kamerákkal felszerelkezve mennek oda valahova, egy csomó esetben mégis megpróbálnak valami megoldást találni...
Orbán Viktor szombaton benyújtotta a "kormányprogramot", vagy ha úgy tetszik a Nemzeti Együttműködés Programját. A program 5 területtel foglalkozik részletesen:  a gazdaság rendbetételével, a közbiztonság helyreállításával,az egészségügy megmentésével,a…..
critical ass 2010.05.26 11:09:34
@nemecsekerno_007:
eddig sem a linkeket és a lustákat szórták ki, ezután meg pláne nem. Fogd fel, SAJÁT EMBEREKET fognak beültetni. Idáig is megtörtént csak nem ilyen tömegesen, nyíltan és átlátszóan.
critical ass 2010.05.26 12:19:31
@Minervaa:
te hol találtad ezt a T617. számú törvényjavaslatot?
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
Már hatodik napja tartanak a tiltakozások Budapesten a Kossuth téren és a Margitszigeten, valamint az ország tucatnyi nagyvárosában a kormány által beterjesztett új választójogi törvény tervezete ellen. A tüntetők nyugdíjasapartheidről, nyugdíjasdiktatúráról beszélnek,…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Olvasónk két év után először kapott levelet a Munkaügyi Központtól, konkrét állásajánlatokkal, de egyik sem felel meg számára. Tényleg KMK, vagy a rendszerben van a hiba? Döntsétek el Ti, kedves olvasók! Kedves Mindenki! Jelenleg nincs munkám,így nincs munkahelyi terror sem. A…..
critical ass 2009.11.14 09:27:11
@Strici: Te tudsz magyarul? Ismered a szavak jelentését? :-)
A dajka az aki a gyerekkel foglalkozik (dajkálja...) a kukta meg a szakács körül sertepertél. Ennyit erről.

A poszthoz meg annyit, hogy ha valaki nagyon akar dolgozni, és szüksége van a pénzre, akkor bizony alább adja. Legfeljebb utána tovább lép, ha talál valami jobbat...
Miért gondolják úgy munkáltatók, hogy a GYES-ről visszatérő anyukák képtelenek felvenni a munka ritmusát és értéktelenebbek, mint gyermektelen társaik?Mertem venni magamnak a bátorságot, hogy ikergyerekeimmel 3! (három!) évig itthon maradtam "kismamaként"... rühellem…..
critical ass 2009.08.15 11:07:19
@Kangörény_: oké, van abban is valami, hogy sokan nem tudnak olyan jól teljesíteni. Viszont sokaktól már akkor megválik a cégük, amikor kiderül, hogy terhesek, sokakat nem vesznek vissza stb. így ki sem derülhet, hogy hogy dolgozik...
critical ass 2009.08.15 11:10:18
@nemezisazis: MINDEN embernek megoszlik a figyelme munka közben. Van aki kisgyermekes anya, és ő akkor néha a gyerekére gondol, de mondjuk van egy férfi kollégája, aki meg Pamela Anderson didkóira, van aki meg arra, hogy mi lesz a vacsorája stb. Nincs olyan ember, akinek nem oszlik meg a figyelme.
És mi ez a 100-ból 1szöveg.... van erre valami kimutatás? vagy te ismersz több száz kisgyermekes anyát, akiken végeztél egy ilyen vizsgálatot?
critical ass 2009.08.15 11:25:31
@Strici: ezért fogom én is a gyerekemet bölcsibe adni, legkésőbb 2 éves korában.
Ebben a bölcsi-dologban teljesen egyetértek veled. Én arra reagáltam a figyelem megoszlással kapcsolatban, hogy egy mhelyen a dolgozóknak (szerintem) ugyanolyan arányban oszlik meg a figyelme, csak mindenkinek más irányba. Tehát nem lehet arra hivatkozni, hogy azért nem vesznek fel egy kisgyerekes anyukát, mert megoszlik a figyelme és sokat gondol a gyerekére.
Az itthoni munkával kapcsolatban igaz, hogy megoszlik a figyelmem, de mivel itthon vagyok, a munkavégzést sokkal rugalmasabban tudom kezelni.

Amúgy egyet értek abban is, hogy olyan körülményeket kéne teremteni, hogy ebben az országban ne legyen a gyerekvállalás az anyagi csőddel egyenlő. Sajnos itthon még erkölcsileg sem támogatják a gyermekvállalást. Sem az anyákat, sem a családokat.

Nos, sajnos mennem kell, mert felébredt a főnököm, pedig érdekes a téma, és jó veletek beszélgetni.
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
critical ass Szagok és egyebek 2009.06.04 09:45:22
 Havi egy bejegyzés? Nem is rossz... fejlődünk, kéremszépen, fejlődünk...Nem tudnám megmondani, ma milyen idő van, tegnap front volt, ma nincs, és az ilyen időben a ded igazán mintagyerek: rengeteget alszik. Mint ahogy most is. Tegnap persze egész nap vekengett, folyamatosan…..
Sziasztok! Tavaly októberben visszamentem dolgozni GYES mellett. Januártól állásidőre küldtek, mivel nem volt munka a cégnél. A héten kaptam egy levelet munkáltatómtól, amelyben közölték velem, hogy továbbra sem tudnak nekem munkát biztosítani és az állásidőre járó béremet…..
 Ma ismételten eldöntöttem, hogy fogok blogolni. Mint ahogy minden héten 3-4-szer eldöntöm, de aztán nem lesz belőle semmi. Nem tudom, hogy más anyukák hogy csinálják, minden nap többoldalas bejegyzéseket írnak, természetesen minél frappánsabban és olyan irodalmi stílusban,…..
 Hát mert mindig is gyűlöltem, ha valaki bagózik. Ez van. De mióta megtudtam, hogy babát várok, valahogy még jobban megundorodtam az egésztől. Ezt fontos volt tisztáznom, mert az előző bejegyzésből nem derült ki, hogy babát várok. Akkoriban annyira nem realizálódott bennem…..
Az itthon Topmodell Leszek címmel futó műsor legújabb szériájában egy nővé operált jelölt is indult. Az illető neve Isis Tsunami, 22 éves és nagyon szép. Nekem kicsit nyurgának tűnik, dehát milyen legyen egy modell, nemde? Én nagyon örülnék, ha sokáig műsorban maradna (már…..
critical ass 2008.08.18 10:17:54
Végre a transzszexuálisok is beléphetnek a divat világába, hurrá.
Mintha a divat világa nem lett volna eddig is kirekesztô az IGAZI nôkkel szemben...
Én szeretném azt hinni, hogy a nôi divat világa arról szól, hogy gyönyörû (és hordható) ruhákat terveznek igazi hús-vér nôknek, és azokat igazi hús-vér nôkön mutatják be. Természetesen a divat világa már rég nem errôl szól: azt, hogy a modellek gyönyörûek lennének, már rég nem állíthatjuk, ahogy a 40 kilós csont és bôr testükkel és a fád, lárvaszerû arcukkal zombiszerûen vonulnak végig a kifutón, semmi életteli és vonzó nincs bennük. Ennyi erôvel drótfogason is mutogathatnák a ruhákat a "fantasztikus" tervezôk, akik már csak annyit tudnak, hogy nyurga próbababákra terveznek egy ruhát, de akkor már összetojnák magukat, ha pl. egy terhes nônek kéne kényelmes és szép ruhát tervezniük.
A mai kifutók világa egy beteges és torz képet közvetít a nôk felé, milliók lettek már lelki- és testibetegek emiatt a torz kép miatt, tehát szerintem az igazi nôk szempontjából, akiket már így is összevissza nyomorítottak azzal, hogy egy olyan ideálképnek kell megfelelniük, aminek egyszerûen fizikailag képtelenek megfelelni, most odaraknak egy férfit, aki természetesen megfelel a bizonyos csont-bôr ideálképnek minden szenvedés és önsanyargatás nélkül, mivel genetikailag nem rakódnak le rá a zsírpárnák, nem tombolnak benne a nôi hormonok, ésatöbbi.
Már látom elôre, hogy pár év múlva a transszexuális férfiak kiszorítják innen is a nôket, mivel sokkal könnyebben lefogynak majd 50 kg-ról 40-re, mivel esetenként lehetnek még magasabbak, mint az igazi nôk, nem jön rájuk a havibajos hiszti stb. Hát ehhez tényleg csak gratulálni tudok...

Egyébként ízlések és pofonok, ez az Isis szerintem iszonyú ronda, lóarca van, szánalmasan kehes a teste és a tartása kritikán aluli...
Jenő 60 órányi szenvedés és 10 rongy kiadása (plusz TB) után elgondolkozott azon, hogy miért csak a kuyájának jár tisztességes orvosi ellátás. Az orvos neki csak annyit mondott, hogy ne igyon kólát és bírja ki, viszonthallás. (A Homár látott már olyat is, hogy …..
Tulajdonképpen hasznosak ám a forgalmi dugók, mert ilyenkor az embernek két kuplungolás közepette bőven akad ideje elmerengeni azon, hogy milyen okos vezetőink vannak Budapesten.Helyzetkép szombaton. Igyekszem átjutni a budai oldalra. Sajnos kompunk nincs, ezért hidat kell választanom. A…..
critical ass 2008.07.28 13:12:35
Ez a város úgy ahogy van élhetetlen és lakhatatlan.

A tömegközlekedés egy elavult fos, a városban az utak a 200 évvel ezelôtti állapotokhoz lettek építve, amikor konflisokkal közlekedtek rajtuk.
Az autósok irgalmatlan primitív parasztok, se az eredendô udvariasságot, se a kresz-szabályok betartását nem lehet tôlük elvárni.
Néha a biciklisek is csinálnak hülyeséget, de ezzel nem sok embert veszélyeztetnek.
Én nem járok biciklivel, nagy ritkán bemegyek autóval a városba, mégis úgy gondolom, hogy a belvárost le kéne zárni az autós forgalom elôl, de ez csak akkor megoldható, ha épülnek pl. megfizethetô árú, vagy ingyenes P+R parkolók, ha tömegközlekedés normális lesz, és nem a 40 éves Ikarus-buszokra kell pl. idôs embereknek combtörô mutatványokkal felmászniuk, vagy kisgyerekes-babakocsis nôknek cirkuszi erômûvészeket meghazudtoló módon felerôlködni a 20 kilós babakocsikkal, gyerekekkel.
A jelenlegi városvezetésnek arra kéne törekedni, hogy egy minél élhetôbb városban lakjunk, ahol igenis épülnek bicikliutak és nem csak a járdából választanak le egy szánalmas 50 centis sávot, hogy így se a gyalogos, se a biciklis ne tudjon közlekedni.
A jelenlegi városvezetést és politikusainkat nézve nem valószínû, hogy akár a közelebbi, akár a távolabbi jövôben ez megvalósul, ezért kellene az ellentéteket félretéve az egész civil társadalomnak - akár biciklis, akár autós - fellépnie, hogy ÉLHETÔBB városban éljünk. A cél nem az, hogy a biciklisek, vagy az autósok jobban járjanak, hanem, hogy MINDENKI jobban járjon.
Atomnő sorozatunk gyarapszik az ereklyefosztogató hawaii nénivel Tia Carrerevével. Az akciófilmek rejtélyes keleti asszonyával , akit azért csak blokkol a főhős a végén. A nézők legnagyobb örömére! Tia Honolulun született, és 17évesen fedezték fel és rögtön beválogatták egy…..
critical ass A Munkára várva 2008.07.04 10:16:00
 Várok a Munkára. Már kb. három hete. Nagy unalmamban, miközben várok a Munkára, ami határidôs, és ahhoz, hogy nyugodtan elkészüljek vele határidôre, már kb. három hete csinálnom kéne - úgy döntöttem, írásba öntöm magvas és kevésbé magvas blablabla gondolataimat…..