Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilbur76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikaiak 2020 februárjában Dohában tárgyaltak először a tálibokkal (legalábbis magas diplomáciai szinten) mégpedig az afganisztáni háború befejezéséről és az amerikai kivonulásról. Aztán egy évvel később, 2021 április 14-én Joe Biden hivatalosan is bejelentette egy sajtótájékoztatón, hogy…..
wilbur76 2021.08.30 18:35:02
@Pierr Kardán: Lehet, nem ugyanazt a filmet láttuk, a század kiképzőtisztje megjárta Afganisztánt, annyira tapasztalatlan nem lehetett, az a jelenet, amikor egy másik tiszt Afganisztánról mesél, szintén nem egy kiképzetlen, alulmotivált tisztre vall, amikoir pedig a század kikerül éles helyzetbe, tapasztalt, rutinos katonákat láttam a filmben, akik megpróbálják túlélni a háborút. (Az meg hogy két bevetés között ittak, ha nem is dicsérendő, de elfogadható). Persze ez csak az én szempontom.
Az emberek többsége szereti a meglepetéseket, pláne ha ezek kellemesek. Számos szolgálati nyugdíjas (illetve szolgálati járandóságban részesülő) egykori rendőr, vámos, bévés, tűzoltó és (talán) egykori titkosszolga azonban nem kellemes meglepetésben, hanem konkrétan pofáraesésben részesült, amikor a…..
wilbur76 2019.04.08 19:42:24
@tiboru: Nincs összehasonlítási alapom, de tény, aki eddig megkérte ügyfélkapu, java, stb-n keresztül, annál szinte mindenkinek eltérés volt. Mindegy, inkább most kell rendbe rakatni, mint ezer év múlva, amikor nyugdíjba megyek, megyünk.