Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lynu

11 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kaland ott kezdődik, hogy ha odafigyelsz, egy-két év alatt nagyjából belőheted, hogy melyik női alkalmazottnak, mikor van menzesze, vagy legalábbis mikor fogja rá, hogy haza kell mennie, vagy be se jön. És mind azon a bizonyos odahajolós hangsúllyal mondja, ugyanazzal a kis szünettel…..
"A mellékelt képen cuki Puppy kutyánk látható, amint ártatlanságát bizonygatja a képen szintén látható gödör keletkezésével kapcsolatosan" - írta nekünk Vacsa...
        A külföldön óriási ismertségnek és elismertségnek örvendő Lucian Freudról Magyarországon keveset hallani. A bejegyzés elkészítéséhez próbáltam magyar nyelvű, interneten elérhető anyagokat gyűjteni, nem jártam sikerrel. (Itt jegyezném meg, hogy…..
A tehetséges kisfestők nagy tragédiája, hogy nem kapják meg a kellő figyelmet és elismertséget a publikumtól (itt most direkt nem szeretnék kitérni arra, hogy ennek milyen okai lehetnek). Ám tehetséges nagyfestőkkel is előfordulhat hasonló: lehet tragédia a túl nagy figyelem és…..
Art Rulez Ruhátlan férfiak 2009.05.04 12:30:00
"A 10 legszebb ruhátlan hölgy" című poszt végén tett ígéretemnek megfelelően következzék most egy kis válogatás a férfiaktokból. Bevallom, nem számítottam rá, hogy ilyen nehéz dolgom lesz. Több mint 1000 képet néztem át, melynek 98 százaléka ábrázolt félig vagy…..
Art Rulez Women in Art - videó 2009.04.30 16:15:00
A délelőtti poszthoz jól illik ez a szép videó, gondoltam, megosztom veletek. A filmben szereplő festményeket (a címmel és az alkotó nevével együtt) itt találjátok...
Bár valószínűleg elsősorban a férfiolvasók lesznek hálásak, remélem az azonos nemű nézők is fogják tudni értékelni ezt a képgyűjteményt. A válogatás, mivel én készítettem, erősen szubjektív, így az ellenvéleményeket, illetve a további javaslatokat szívesen várom!…..
Art Rulez Mitől jó egy festmény? 2009.04.29 10:23:00
(A címben feltett kérdés a festményekre vonatkozik ugyan, de vonatkozhatna tulajdonképpen bármire: szoborra, regényre, versre, színdarabra, stb.) 1. tételmondat: A jó festményt az különbözteti meg az összes többi festménytől, hogy emlékszünk rá.   Amikor ezt mondom,…..
Jézus élete a legnagyobb reneszánsz mesterek festményeivel illusztrálva. Nézzétek meg! Remélem tetszeni fog! :)  Zene: Sergei Rachmaninov..
Art Rulez Bartos sorozat II. 2009.04.28 13:37:00
A tolmács nem irodalmár. A verselemzés nem a vers előtt kap helyet. Általában. A most, az kivétel. Súlyosan megérintő költemény. Egy látomás, egy kettős gyász, és egy megingathatatlan hit története. A látomás oka talán a fájdalom lehet, és mindaz a felkavaró és…..
Art Rulez Bartos sorozat I. 2009.04.27 12:51:00
A bajai Bartos család két nagy tehetségű, ám sajnos kevéssé ismert művészt adott a világnak: Bartos Aranka írónőt és Bartos Endre (1930-2006) festőművészt. A most következő vers a korán elhunyt testvér emlékére…..
Art Rulez Festészetet szereted? 2009.04.25 17:50:00
Úgy gondolom, a legnagyobb ajándék amelyet az ember kapott, mikor valaki / valami útjára indította itt a földön, a „létrehozás” képessége. Természetesen, egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Amit elvevésnek tekinthetünk, szintén egy kapott képesség, rombolni is…..
Art Rulez Prológus 2009.04.25 17:16:00
Kultúra, képzőművészet, irodalom - a blog témái. Nem vagyok szakértő, de azt gondolom, ahhoz hogy valaki elmondja a véleményét, gondolatait, nem is kell annak lennie. Túl nagy már a homály és az érdektelenség ahhoz, hogy érdemes legyen csendben maradni. Itt az ideje annak, hogy az…..
"A mellékelt képeken láthatjátok Cortéz-t, a 10 hetes amstaff kiskutyánkat, aki máris úgy tud nézni mint a nagyok" - írta nekünk Linda. A felnőtt amstaffok is tudnak ilyen bánatos pofát vágni?És azt jól látjuk, hogy Cortéz egy műanyag fadarabbal és egy műanyag…..
Na most elárulunk egy titkot. Utálunk dolgozni, inkább egész nap ücsörögnénk az őszi napsütésben, bámulnánk az Indexszel szemben folyó építkezést. Mert nincs is szebb annál, mint dolgozó embereket nézegetni, ahogy serénykednek, izzadnak, gürcölnek.Éppen ezért ezennel…..