Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnár zsuzsanna

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik digitális ismerősöm vitát kezdeményezett a Facebookon az Új Színház körüli botrányról. Vitapartnereivel körbe is járta a témát, és az elejtett utalásokból a világháló segítségével öt perc alatt megfejtettem, hogy a 2016-ben állítólag lezajlott zaklatási ügyben egy szép hangú színészt…..
molnár zsuzsanna 2019.12.09 10:10:14
@MACISAJT: :) :) :9
molnár zsuzsanna 2019.12.09 16:53:33
@Zöldi László: Tisztelt Zöldi László! Jelezheti,de ritka,hogy egy rendező az egóját elengedve,elfogadja azt! ( Végül is a rendező a felelős egy produkció minőségéért).Ezennel én lezártnak tekintem erről a vitát. Ennyit is csak azért tettem szóvá,mert nem kedvelem,ha valakitől elvesszük még azt is amihez tényleg ő ért,pusztán ,mert nem szimpatikus! Maradjunk annyiban,hogy Mihályi Győző egy kellemes orgánunú ,jól beszélő magyar szinész! Ennyire talán lehetnénk objektívek! Üdvözlettel Molnár Zsuzsanna
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
molnár zsuzsanna 2019.09.09 14:19:23