Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabucino_

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hehe. Ilyet még nem láttam, ezért átveszem: a legegyérteműbb önreklámot, az újságírás tótumfaktumát. A következő címmel jelent meg ugyanis egy cikk a barikad.hu oldalán: Ágoston Balázs zseniális vitaindító írása, a cikk végén aláírás: Ágoston Balázs.  Én…..
Gabucino_ 2008.09.14 12:21:07
 A tegnap kirobbant, titkosszolgálati és nemzetbiztonsági elemekben gazdag ügyről ma újabb részleteket tudhattunk meg.  Szilvásy György invitálására ülésezett a nemzetbiztonsági kabinet, Dávid Ibolya pedig sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a trónjára törő…..
  Aljas indokból. Vagy célból. Rágalmazás, becsületsértés. Azt gyanítja Tomcat, hogy az áprilisi, boltja előtt tartott flash mobunkon ezekbe, azaz a BTK 179.§ (1) bekezdésébe és a (2) bekezdés a. pontjába ütköztünk.  Frankón kihallgattak a rendőrségen. Kicsit…..
Gabucino_ 2008.08.13 13:14:46
w Molotov és Ribbentrop 2008.07.07 08:00:00
  Betelt a húgyospohár, mert nem ürítették. De legalább lesz charta. Gázáremelést!   Gyűlölettörvényről korábban: Zsidók és hülyék..
 „Csürhe. Aki fotósokat, újságírókat rugdos, aki a kukák tartalmát kiszórja a körút közepére, az csürhe -  írtam márciusban, amikor az egykori jogos felháborodás nevetséges utózöngéjeként pár tucat huligán tört-zúzott a Belvárosban. (fotó:…..
 Igazi melegparadicsommá válik ma kis hazánk fővárosa: a nyíltan vagy titokban saját nemükhöz vonzódó polgártársaink vagy fél tucat utcai rendezvény közül választhatnak.  A legnagyobb szabású esemény minden bizonnyal a 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és…..
 Mi szóltunk, hogy valamit tenni kéne Magyarország legsúlyosabb problémájának megoldásáért, de az illetékesek nem hallgattak ránk, pedig figyelmeztetésünk óta eltelt majdnem két hét. Kesznyétenen megint meg kellett halnia egy embernek. S hogy miért? Talán a mindent…..