Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WOLL

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sok mindenről maradtunk le hétvégén, úgyhogy csak zanzásítva: A konkurencia odacsapott az egyik amszterdami klánnak, és a rendőrség 19 tonna füvet kapcsolhatott le egy kikötőben diószsákoknak álcázva. Az eseményt többek között a Híradó is az évszázad fogásának…..
WOLL 2008.07.22 01:12:19
Kicsit lassan csordogálnak az izgis füves hírek, ezért mivel szülinapja volt, egy felületes áttekintéssel emlékezek meg a nemzetközi droghelyzet kialakulásának egyik legkértékonyabb szereplőjéről, az Amerikai Drogelhárító Ügynökségről. A sok számért előre is elnézést.…..
Az Orange augusztus 7-én Franciaországban piacra dobja az első eldobható mobilt, és ha a készülék népszerű lesz, akkor Európa más országaiban is beindulhatnak az eladások, írja az MTI. A mobil neve BicPhone, de az egyszer használatos golyóstollakra, öngyújtókra, borotvákra…..
Hogy jó legyen azoknak is, akik nem tudnak hétvégén beúszni Fatboy Slimre, az internet bemutatja: Harold és Kumar 2 - Menekülés Guantanamóról. Az egyetemistáknak kissé túlkoros szmókerduó még mindig simán lehazudhat 10 évet, a füvezés elég jól konzerválta őket.…..
WOLL 2008.07.11 19:43:43
Subba Ügyintézés 2008.07.09 09:13:00
A Costella nagycsoportos osztagával, a Subba a hivatalos ügyintézőjével ismerkedhettek meg az alábbi videóban. Ha ezentúl bármi gondotok van, először hozzá forduljatok. Hallod Tündi?! ..
Az osztrák parlament szerda este megszavazta, hogy orvosi és tudományos célokra legális marihuánát termeszteni. Ez a gyarkolatban egyelőre csak annyit jelent, hogy az Egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Hatóság kapott egy kizárólagos termesztési engedélyt. A fogyasztás és a…..