Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzska1425

47 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden Indapass-felhasználó létrehozhat magának alternatív emailcímet. ez elsősorban az Indamail-felhasználóknak fontos, hiszen nekik csak az alternatív emailcímre tudjuk kiküldeni a jelszóemlékeztető levelet. Az alternatív emailcímet megadni az indapass.hu oldalon belépve lehet...
Zsuzska1425 2019.06.20 19:39:22
A kelkáposzta olcsó, sokoldalú zöldség.Ebben a receptben kiválóan  kiváltja a kelkáposzta a lasagne tésztáját. Előre elkészíthető, fogyasztás előtt csak be kell tenni a sütőbe. Kiadós, és tökéletesen illeszkedik a Reg-Enor étrendbe. Hozzávalók 4 személyre: ' fej kelkáposzta (kb 1 kg) 60 dkg…..
  Ahhoz, hogy a Regenor ital maximálisan ki tudja fejteni hatását,néhány fontos szabályt be kell tartani. Zsírban sütünk-főzünk, mindent! Ehhez állati eredetű zsírt használunk, mint kacsa, liba, tyúk, sertés., vagy ghee vajat. Növényi olajakat fogyasztani TILOS! Még a kókuszzsír is! Napi 3x30 g…..
Hozzávalók: 50 dkg tönkölyliszt 2 db tojás só 35 dkg dinsztelt káposzta 15 dkg sertés zsír bors 1 dl langyos víz kis kanál szódabikarbóna kis kanál édesítő A hozzávalókat összedolgozzuk,kiszaggatjuk,és a tetejét tojással megkenjük. Ezután mehet a sütőbe.Jó étvágyat kívánok!..
Klimax és hormonok..... A változó kor a legtöbb nőt megviseli.Ennek oka egyrészt a tudat, hogy végérvényesen maga mögött hagyja fiatalságot és a termékenységet, másrészt a kellemetlen tünetek sorozata, melyek megnehezítik az életet.Nem csoda ha sokan hormonpótlást kérnek, mely valóban enyhíti a…..
Reg-Enor kúra alatt meghatározott étrendet kell követnünk,  egy úgynevezett zsírdiétát. Korábban már írtam a tiltott ételekről,most  ezeket nézzük át részletesebben.  Alkohol, üdítőitalok, energiaitalok : Leginkább nélkülözhető,és helyettesítést nem igénylő élvezeti cikk.Kúra alatt fogyasztása…..
A BÉLTISZTÍTÁS NEM EGYENLŐ A HASHAJTÁSSAL!!! Ha székrekedésed van és hashajtót szedsz, az annyit tesz,hogy kivonja a szervezetedből a vizet, hogy széklet legyen! Ez egy káros folyamat,mert a belek renyhék maradnak és ellustulnak! A béltisztításnak nem az a célja,hogy székleted legyen,hanem, hogy a…..
Reg-Enor est Lajosmizsén Szabó Sigfriddel,a Reg-Enor feltalálójával 2019.05,31, (péntek) 18:00 óra..
Natúr kozmetikumok közül elsőként a szappanokat mutatom meg nektek, melyek igazán kíméletesen ápolják bőrünket, mindenféle kémiai anyag nélkül. FAHÉJ & GYÖMBÉR SZAPPAN :Segít bőrünk tisztításában,mely energikusabbá , kiegyensúlyozottabbá válik. Fűszeres és frissítő hatású. CITROMFŰ &…..
Új Élet-Szemlélet Zsuzsival 2019.05.21 22:46:15
Manapság egyre több helyen hallani róluk, egyre több üzletben, illetve reklámban felbukkannak, de elég keveset lehet róluk tudni. Ráadásul sokan megelégszenek a  palackozott ásványvízzel, pedig van ettől jobb is, méghozzá a tisztított víz! De miért is van erre szükségünk? Gondoljunk csak bele,…..
3 béltisztító kúrát tudok ajánlani,mindegyik egyformán hatékony. Különbség,hogy az intenzívebb hasmenést okoz,a legkímélőbb mellett pedig akár munkába is tud járni a kúrázó. Miért fontos a béltisztítás? A bélrendszerben lerakódik egy úgynevezett bélsár a bélbolyhok között,vagyis megemésztetlen…..
A Reg-Enor kúra alatt nem ajánlott a gyümölcsök fogyasztása,kivétel ez a négy !..
2019.május 21-én, kedden este 8 órától ismét webkonferenciát tartunk. Előadónk Csordás Anikó Arany Hálózatvezető, aki lassan 4 éve éli a Biocom Életmód Programot,főállásként. Az élete teljesen megváltozott,onnantól kezdve,hogy felismerte, és használja a cégben rejlő lehetőségeket. Természetesen a…..
Új Élet-Szemlélet Zsuzsival 2019.05.20 22:40:49
Sütemények,péksütemények Cukor (mindegyik fajtája) , méz Alkoholok Ecetek, erjesztett savanyúságok Tej, tejtermékek (laktózmentes tej is tilos!) -helyette rizstej vagy kókusztej ajánlott Gyümölcsök,gyümölcslevek, sütőtök  - kivétel a citrom, lime, fehér grapefruit, gránátalma Növényi olajok…..
Új Élet-Szemlélet Zsuzsival 2019.05.20 21:31:31
1 tojást, 4 evőkanál olvasztott kacsazsírt, 1 teáskanál citromlevet, sót és borsot ízlés szerint egy magasabb falú edénybe tesszük,majd botmixerrel átturmixoljuk.Ha krémes állagú,akkor megkóstoljuk,szükség esetén ízesítjük. Jó étvágyat!  ..
1 csésze főtt rizst 2 csésze (lehetőleg tisztított) vízzel elturmixolunk, szitán átszűrjük, vaníliával ízesítjük. Jó étvágyat! ..
Hozzávalók: zsír 3 kis vöröshagyma fél kg csirkemáj fűszerek ízlés szerint 2-3 gerezd fokhagyma Elkészítése: A hagymát zsíron megdinsztelem,ráteszem a csirkemájat,fűszerezem, és ha megsült, botmixerrel homogénre állagúra turmixolom.Darált erős paprikával is lehet ízesíteni! Jó…..
" Ha rátalálsz valódi hivatásodra,azzal egy életet biztosan megváltoztatsz,mégpedig a sajátodat!" Csapatunk célja,hogy széles körben segíthessünk az embereknek,minél többen tudjanak erről a remek életmódról és a benne rejlő üzleti lehetőségről.Így ki-ki maga eldöntheti,hogy  egyiket, másikat,…..
Mindenkinek van választása! Ha te is az életmódváltás mellett szavazol,akkor fordulj hozzám bizalommal!   Fekete Zsuzsi 06-70/384-1172 vagy üzenetben..
A REG-ENOR NEM FOGYÓKÚRÁS KÉSZÍTMÉNY! MEGFELELŐ ALKALMAZÁS ESETÉN KÉPES BEINDÍTANI A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÁSI FOLYAMATAIT! Reg-Enor + Táplálkozási reformja (bőséges állati eredetű zsiradék, csökkentett cukor) = epesav termelés fokozása, alapvető sejtélettani folyamatok optimalizálása = GYÓGYULÁS…..