Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daneel Oliwaw

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfi lakásába cselesen beszivárgó nő egy idő után végül kinyitja a száját, de nem azt mondja, amit Posztolónk titkon remél, hanem az ellenkezőjét: szakítás helyett házasság. Hogy miért gondolta azt, hogy egy addig sem működő kapcsolaton majd nagyot lendít egy házasság,…..
Néhány nő kikéri magának, amikor egy pasi tárgyiasítani próbálja őt, és mindent megtesz azért, hogy egyenlő partnerként legyen kezelve, tiszteljék és adjanak a szavára... De hiába szónokolnak, mégis olyan férfiakért vannak oda, akik pont azt művelik velük, amit nem…..
Daneel Oliwaw 2019.04.12 13:51:31
@Yotengri: poént félretéve, jómagam sem választottam hosszútávú társamnak azt, aki (már, vagy még) nem adott bele mindent a kapcsolatba. Töredék kockázatért töredék kapcsolat jár. Nagy fészek meg csak fiókának...
A válás után a volt feleség még mindig igényt tart az ex-férj szolgálataira, a ház körüli munkálatok, az autószerelés, a bevásárlás és a fűnyírás változatlanul az ő reszortja maradt. A nőnek ez így kényelmes, hiszen van egy állandó háztartási alkalmazottja, akit…..
Ha a párod állandóan rossz passzban van, előbb-utóbb téged is le fog húzni magához. Levélírónk azért szakította meg egy korábbi kapcsolatát egy krónikus lehangoltságban szenvedő úrral, mert azt vette észre magán, hogy kezdi átvenni a lelki dolgait, még a cigire is majdnem…..
„Volt olyan, hogy egy régi exem bejelentkezett és óvatosan azt akarta valahogy kideríteni, hogy van-e valakim, ha igen, jó-e az a kapcsolat.” - Ma az értetlen exek kerülnek terítékre. Posztolónk nem tudja elfogadni, amikor a volt pasik ünnepnapokra időzítik a nagy visszatérést,…..
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a párja még ennyi idő elteltével sem nyílik meg neki, nem avatja be az érzéseibe, gondolataiba, de a barátaival mintha közvetlenebb lenne. A barátnő arra gondol, hogy ez családi örökség nála, és már sosem fog változni. A kialakult…..