Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arthurg

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még szerencse, hogy egy közvéleménykutatásnak nincs következménye, nem ér fel egy ügydöntő népszavazással, de még csak a rezsiköltségekre sincs hatással. Ha így lenne, most jópáran kapkodhatnák a fejüket, a Paksi Atomerőmű helyén már traktorok szántanák a földet és…..
arthurg 2011.09.16 23:49:29
@mrZ:
"és a hozzád hasonló bloggereknek sem kell többet leírni hogy:
"Tetszik vagy sem, atomenergiára ugyanis szüksége van a hazai energiarendszernek."

Pedig van. A nap nem akkor termel amikor te felkapcsolod éjjel (meg a szél sem), tárolni meg fizikailag nem tudjuk (ólomakku vs.RoHS, lítium,környezetszennyezés, hatásfok stb.). Te is azt mondod, hogy a villanyhoz csak konnektor kell a falba, úgyis onnan jön és nem Paksról?
arthurg 2011.09.17 14:24:03
@mrZ: Szép, szép, nagyon jó! Én is szeretném, NAGYON, de azt még mindig nem magyaráztad el, hogy mi van, ha kis hazánkban 2 hétig szellő se rezdül, vagy beborul és hetekig nem látod a napot, vagy beborul és szellő se egy hónapig, hanem az egész Kárpát medencét megüli a szmog (ugye erre a helyzetre találták ki a szmog riadót?). Honnan vegyük az áramot? Importból? "Nem-e" esetleg pont tőletek, ahova most vissza mész, jól árasított villanyért?
"Béla nyulunk kb 1 éves és lány. A világ legrosszabb, legbutább és legidegtépőbb nyula tud lenni. Sorban irtja ki a virágokat, ha olyanja van lepisili a szőnyeget, éjjel hangosan rázza a ketrecet, teleszarja a lakást... De egyvalami nagyon tud: amikor olyanja van, a világ…..
Szögezzük le, nekem is forog a gyomrom az összes harcászati machinációtól, a NATO diktátumaitól, és természetesen minden katonai tevékenységet károsnak tartok. De sajnos a jogállam attól jogállam, hogy a jogerős bírói döntéseket betartják.Páva Zsolt, aki képes volt arra a…..
arthurg 2009.12.20 00:26:33
arthurg 2009.12.20 04:17:49
@nyalógép:

Basszzz!
Tényleg ilyen bonyolult, vagy csak én vagyok zseni????

Nem lehet felfogni, hogy nem csak rólunk, meg a szerbekről, meg iránról szól a történet, hanem egy !!EU RENDSZER!! része. Bizony ami takarva van a Kárpátokból, meg az Alpokból is, az innem megleshető.

Javaslom látogass el a Rádió Múzeumba ott a bejárattól jobbra a lépcsőház falán láthatsz egy jó nagy valós (fizikailag létező!) 3D domborzati térképet (Kárpát-medence az 1900-as évek elejéről) amit még az analóg őskorban a rádiós láthatóság (ma lefedettség) tervezéséhez HASZNÁLT a Magyar Királyi Posta.

Nem lehet, hogy ott a NATO-ban nemcsak gyengeelméjű bármilyenpártiak döntöttek, hanem katonák akik azt mondták, hogy ezt még látnunk kéne, hogy védeni tudjuk Európát, meg a Bánáti bazsarózsát?

Csak kérdem.
arthurg 2009.12.20 05:17:58
@nyalógép:

Még annyit, hogy nem kell a Kárpátokba vinni, mert a délkelet-magyarországi radar már kicsit több mint 3 éve üzemel (az alföldön, és újságírók jelenlétében adták át). Most tehát van egy szép nagy radarleplünk, rajta egy jó nagy lyukkal Pécs és a délvidék fölött.
Meg a becsületünkön?.!

Ha nekünk így is jó...
Vaku helyére, több irányból is méri a vízmértéket, alapvetően nem tudom miért ennyire fontos a helyes fotózás, hiszen ha megnyomod a gombot, akkor is kibillen. De aki precíz akar lenni annak 15 dollár. Photojojo ..
arthurg 2009.08.20 00:47:49
@FaBRiK: Mindkettőhöz kell, a profi kamokhoz hivatalból jár a statívon, ha van is operatőr aki annál nagyobb művész, minnél inkább nincs vizszinben a kamera. A fénygépekhez meg jó ha van.
Konyha kilátással Tepsis tarja 2008.07.03 16:24:00
Igazi magyaros büntetés  Hozzávalók4 nagy szelet sertéstarja (csontos is lehet, aki szereti)Burgonya Delikát 8 vagy VegetaSó, bors vagy fűszerkeverék (pl. magyaros, flekken)MustárOlaj2 db nagy zöldpaprika1-2 szem paradicsom2-3 közepes fej hagyma20 dkg füstölt csemegeszalonna…..