Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legyenhived

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi ismerősünk, a rapper parkolóőr (becsületes nevén Lil' Shaolin) csapata, az L.C.N. ezúttal a régi motorosnak számító Weszélyes Elemekkel projektel. Szerintem az alap nem rossz, a szöveg meg olyan ami angolul nem hangzik ilyen hülyén, csak magyarul, de könyörgöm, az a…..
legyenhived 2010.03.01 00:35:54
Hogyan is indulhatna szebben a nap, mint a Nemzet Krónikásának jókedvű nyelvtörőjével? ..
Jeszenszky Zsolt szegény a D-listás mikrohírességek klubjából is kikopott egy ideje, és átkerült a pártközeli holdkórosoknak abba a szórakoztató, bár a közfelfogás szerint inkább "kínos" csapatába, akik választási éjszakákon keselyűként keringenek a büféasztal…..
legyenhived 2009.10.23 20:02:59
@Jeszenszky Zsolt: ha nem jött össze név nélkül, akkor már így?
ajfa: Ön szerint a beteg, szerencsétlen, frusztrált, tornából is felmentett lúzerek számára mi a megoldás az életben: A gyógyszeres kezelés, a nagypofájú "provokatív" újságírás... vagy egy csaj?Bede Márton: Nem tudom.ajfa: Köszönöm az interjút.  ..
 ..
legyenhived 2009.09.10 00:59:29
@artar: ki lehet, ip alapján működik... ha nem fix ip-d van, kapcsold le magad egy kicsit a netről, aztán csatlakozz vissza, ilyenkor új ip-címed lesz és azzal is tudsz x óráig videót nézni, aztán ha megint kiírja, akkor megint... und so weiter...
Ki ne emlékezne az Amerikai Pite című film topless orosz cserediákjára! Abban évben ő volt a kedvenc minden fiúnál. Ez volt a karrierje csúcspontja is egyben. Mai sztárunk Shannon Elizabeth, aki egy csöcsvillantással váltotta meg a jegyet a filmek világába és arról még nem is…..
legyenhived 2009.07.19 17:17:21
@T. Norbert: Oliver Stone Zs? Hát te meghibbantál:-D Ott a Tőzsdecápák, a Született Gyilkosok, stb... Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van, amivel nem volt szerencséje.
Lassan már 32 éve annak, hogy 1977. augusztus 16-án a Tennessee állambeli Memphisben található birtokán holtan lelnek Elvis Aaron Presley-re, minden idők egyik legsikeresebb, legismertebb és legbúgóhangúbb előadóművészére. A rock’n’roll királya (avagy – a Zámbó…..
legyenhived 2009.07.06 12:10:34
Hosszú bejegyzés! Sisakot föl!Nem tűntem el, csak nagyon elmélyültem. Most kaptok egyszerre egy tucat bejegyzésre valót.  Ma is irodalom lesz a főétel. Amolyan diétás, kortárs. Ráadásul rap. Ugyanis eljött az ideje, hogy Ludditákat boncoljunk, mert ki ne lenne kíváncsi,…..
legyenhived 2009.06.08 01:13:02
@Malachi: ez a fajta szövegírás inkább a kezdettől terjedt el, ő tőlük kezdték el átvenni... csak annyi a különbség, hogy nekik jobb a hangjuk, meg a szövegek egy csóróbb rétegnek szóltak (már ők is bekurvultak) - habár ők maguk csórók nem voltak, saiid a rózsadombon járt suliba, újonc faterja kossuth-díjas író -, viszont elő tudták adni magukat.
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
legyenhived 2009.06.09 08:29:29
@sün!malac69 szegfűt helyez az szdsz sírjára: szerintem belgiumban nem a szar, a fos és a trágya között kell kiválasztanod, hogy melyik áll hozzád a legközelebb...
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
legyenhived 2009.05.22 20:09:10
 Mert lehet szépen is csinálni ezt. A világ legtökéletesebb szakítása! Nem is hiszitek talán de létezik. Nem kell hogy az ex mindig rohadt disznó legyen aki összetörte a szívemet! Lehet hogy egy idő után mindkét fél rájön hogy megváltozott , az életben más céljai vannak…..
Neki átlagos ember kell átlagos külsővel. Eldöntöttem hogy tudomásul veszem de  azt is hogy küzdök ahogy tudok. Egy évig ment a se veled se nélküled.  Elmondta hogy a külsőmmel sok gondja volt. Hát azzal nekem is ezáltal lökést adott hogy változtassak. A kép…..
"Rajtam gyakorolt" - mondta a lányt, majd megírta a történetét. Fél éven belül, szinte napra pontosan, kétszer dobott ugyanaz, úgyanúgy. Saját bevallása szerint én voltam az első, akivel ő szakított. Örülök, hogy rajtam gyakorolhatott. LOL Szakíts, ha bírsz I.…..
legyenhived 2009.04.04 13:53:46
A válság óta sok Economist-cikket átvett a magyar sajtó, de a legutóbbi drogos melléklet valahogy nem jutott el a tudatukig. Fura, pedig az összes drog legalizációjára szólítanak fel. Alcíme: a tiltás megbukott, a legalizáció a legkevésbé káros. Igaz, ezt mondták 20 éve is, de…..
legyenhived 2009.03.10 15:06:22
@Lovag, aki azt mondja: Ni!: nem konkrétan az újság megjelenésére gondoltam, hanem arra, hogy ez a mindentlegalizáljunk dolog lerágott csont...

ha bármiféle változás történne ez ügyben, tuti, hogy mo. lesz az utolsó, aki a sorba beáll, de szerintem ne is bánkódjon emiatt senki.
ha meg valaki rinyál, hogy nem megbízhatóak, akik ezzel kereskednek, rendeljen magot, és gondolkozzon el azon, hogy mennyivel lenne jobb mindezt az államra bízni. az egyik képviselő szerint a drogok között csak annyi a különbség, hogy más a thc-szintjük. ilyen emberekre bíznátok rá?:-)
legyenhived 2009.03.10 15:24:27
@OmegA404: nem emlékszem a nevére, csak hogy mdf-es...

persze, hogy nem tudják - és most nem a "bűnözők" védelmében, de -, ebben az országban rengeteg minden másképp működik. ha csak azt vesszük, hogy a lakosság fele olyan hülye, mint mekkmester, képzelheted milyen szép dolgok sülnének ki. megint tüntetések, stb...
Emailben kaptam az infót, elképzelhető, hogy új "anyag" jelent meg az utcai fűben. Elég bizarrnak hangzik a narancssárga színezék, ami a csigán kifolyt. Csirkepornak mondjuk lenne valami szaga, úgyhogy szabad a gazda, mi lehet ez: Vettünk valami gyepet, ami eléggé gyanús…..
legyenhived 2009.03.06 15:18:15
A híres-hírhedt amerikai verzió után, Geszti Péter újabb kulturális-közéleti akciója keretében ismert és kevésbé ismert magyar előadók rappeltek az '56-os forradalomról. Szerkesztőségünk három hónappal a boltokba kerülés előtt megszerezte a lemezt. Kritika.Amikor már…..
Azért jó az egymondatos szakítás, mert tényleg nem kell utána semmiféle magyarázat, kommentár, ha így gondolja, ez van. Sziasztok! Velem a következő szöveggel szakított minden különösebb előzmény nélkül egy srác: "Szeretlek,szerelmes vagyok beléd. Le tudnám veled élni…..
"A most már volt barátom hívott egy design kiállításra, utáni bulira.Nem vagyok otthon ezekben a körökben, de azt mondta, nem kell túl elegánsan öltöznöm.De legyen extrém.Nem tudtam, mire gondol, ezért telefonon elmagyaráztattam vele, hogy mit vegyek fel.A helyzet az, hogy ő…..
legyenhived 2008.07.21 14:25:00
Magyarnémetangol az a legfrissebb kutatási eredmény, ami megállapította, hogy a fűben lévő THC rokonai, az emberi test által termelt endokannabinoidok felelnek a bőr egészségéért. Bíró Tamás vezető kutató szerint az előzetes tesztek azt mutatják, hogy új kenőcs alapú…..