Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eldorádo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A társasház közgyűlésén felvett jegyzőkönyv jelentőségét már önmagában az megalapozza, hogy a jegyzőkönyv tartalmazza a közgyűlésen meghozott határozatokat. Minden tulajdonostársnak érdeke ezért, hogy azok tartalma valós és alapos legyen, illetve a saját érdekében erősen…..
 Ha valaki a megszavazott közgyűlési határozatot nem hajlandó betartani, számíthat arra, hogy akár pénzbírságot is kaphat a társasházi szomszédaitól? Ahogyan növekszik az egy társasházban található lakások száma, úgy gyarapodnak azok a társasházi konfliktusok is, amelyek így vagy úgy, de mindig is…..
  Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Nem végzi rendesen a dolgát a közös képviselőnk, szinte alig lehet kérdőre vonni, a házban szükséges javításokat sem tudja elintézni. Már rég ideje lenne leváltani. Mit tanácsol, egyáltalán mekkora a mozgásterünk? Géza Kőbányáról   Kedves Géza! Rengeteg…..
„Tisztelt Őszinte Ingatlanos!  Évek óta nem vagyunk elégedettek a közös képviselőnkkel, viszont elég lusta a lakóközösség ahhoz, hogy ne foglalkozzon a leváltással érdemben. Én viszont most meguntam, mert semmi változás nem történik azokban, amit kérünk, de cserébe nekem…..
Eldorádo 2019.04.03 21:33:03
@Tünde Hlavács: NAGYON örülnék, hálás lennék, az ajánlatnak. Előre is köszönöm !
Nem megfelelő, netán a társasháznak káros munka vagy a munka elmaradása miatt természetesen a közös képviselő felelősségre vonható. Akár le is váltható. Nézzük, mik a lehetőségek és mi a menet!..