Regisztráció Blogot indítok
Adatok
velsatis

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy médiavisszhangot kavart a Top Gear 13. évadjának első adásában tartott „leleplezés”, melyben a már-már misztikus-mítikus Stig levette bukósisakját. Volt meglepetés persze, hiszen mintegy fél percnyi áll után előkerült a hétszeres F1 világbajnok, Michael…..
Azt hinné az ember meg a Homár, hogy egy olyan válság idején, ami leginkább az autóipart verte földhöz, a megmaradt kevés vásárlóval úgy bánnak, mint a hímes tojással. Vagy a kihalóban lévő vombattal. De legalábbis nem verik át őket csúnyán és átlátszóan. A magyar…..
velsatis 2009.06.10 20:16:53
@rattan: Azért ezt minimum illet volna tudatni velem, vagyis igy fennáll a fogyasztó tudatos megtévesztése. Ennek függvényében valószínüleg másként döntöttem volna. Ezenkívül még lehetne egyéb további rejtett dolog is ami azon a bizonyos adatlapon kell hogy szerepeljen, mégse hozták tudomásomra.
velsatis 2009.06.10 20:26:44
@igazitrebitsch: hát a javításról a szakértő is röhögve megállapította, hogy fusi munka lehetett...laikusnak mint nekem persze ez abszolút észrevehetetlen....szóval sajna nem gyári technológiával rakták rendbe.
Az olimpiai záró ünnepséggel egyidőben már is elkezdődött a hazai politikai folklór pofozkodáshadjárata. Menten felfordult a gyomrom, ahogy a politikusokat megláttam nyilatkozni. Amiket mondnak és ahogyan mondják...Én a magam részéről nem tartom szégyennek azt a 21. helyet a 204…..