Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BarcelonaFC

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Barcelona ma este 21:00-tól vendégül látja a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligája idei csoportkörének 5. fordulójában...
BarcelonaFC 2019.11.27 20:08:09
@Raven1975: Érdekes a kezdő..Rakitic kezd, nem Arthur vagy Vidal, támadóknál is furcsállom Dembi kezdetését, valószínűleg elindul Grizi is Coutinho féle lejtőn és ez tökéletesen jellemzi Valverdét, mint edzőt.

Megkapta a nagy kedvencét akiért éveken keresztül epekedett, majd kivágja szélre és csodálkozik, hogy nem megy neki..kár érte, remélem marad még egy évet Griezmann és egy másik edzővel kitud teljesedni.
A Barça Akadémia vezetője a Diarionak nyilatkozott a saját nevelésű középpályás helyzetéről...
BarcelonaFC 2019.11.19 21:45:41
@the12thman: Ne is álmodjunk róla.
Barto pár napon belül: “Valverde a tökéletes ember számunkra bla bla bla”
Tegnap este hazai pályán 4-1-re győzött a Barcelona a Celta Vigo ellen a La Liga 13. fordulójában. Nelson Semedo kezdőként lépett pályára a csapatban azonban a 23. percben lecserélték.....
Ernesto Valverde a mai napon a ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Semedo - Vidal, De Jong, Arthur - Messi, Suárez, Griezmann tizenegynek szavazott bizalmat. ..
BarcelonaFC 2019.11.02 18:49:00
@Spacedyevest: nincs taktikánk, nem tudja megfelelően felkészíteni a csapatot sem erőnlétileg sem taktikailag az edző, ez az én véleményem.

Természetesen gyengült a keret is az elmúlt évekhez képest de egy jobb edzővel teljesen más játékot tudna ez a csapat játszani, mint amit most..bár ezt nem is nevezném játéknak.
Lionel Messi exkluzív interjút adott a Rac1 rádiónak a válogatott szünetben...
Ernesto Valverde a mai napon a ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Todibo, Semedo - Vidal, De Jong, Arthur - Messi, Suárez, Dembélé tizenegynek szavazott bizalmat. ..
BarcelonaFC 2019.10.06 20:40:50
@sunt: én Valverde helyében feltüzelném Todibo-t, hogy nézze meg Lenglet példáját, Umtiti lesérült, ő pedig élt a lehetőséggel és beverekedte magát a kezdőbe, itt az esély, bizonyíts!
Tegnap este a Barcelona egy nagyon kemény mérkőzésen, hátrányból fordítva 2-1 arányban legyőzte az olasz Inter csapatát. Nézzük a mérkőzést meg egy kicsit közelebbről is...
Ernesto Valverde kijelölte a ma esti kezdőjét, amiben szerepel Lionel Messi is, valamint a balhatvéd Semedó lesz. Cserepad: Neto, Todibo, Wague, Vidal, Rakitic, Perez, Dembélé Kimaradtak: Alena-edzői döntés Jordi Alba, Firpo, Umtiti, Ansu Fati-sérülés..
BarcelonaFC 2019.10.03 05:41:07
@PBence20: felejtsd már el ezt az Alenát, kiraknád érte a tavalyi szezon legjobb középpályását vagy a brazil válogatott alapemberét, miközben semmit nem mutatott még Alena!

Az alap kezdő középpálya, de még a cserék is teljesen más szintet képviselnek.
....legalábbis annak a Barcelona érzelmű nem elhanyagolható részét. A mai sajtótájékoztatón választ kaptunk megannyi nyitott kérdésre. ..
BarcelonaFC 2019.09.25 08:40:11
@DISTANTxTHUNDER: Wengert nagyon megnézném nálunk, mindig is próbált szép futballt játszatni az Arsenallal is, Setien lenne a második opcióm amennyiben Wenger nem fogadná el az ajánlatot.
A május hetedikei liverpooli este utóhatása végigkíséri a Barcelona új idényét. Cirka négy hónap leforgása alatt az ismételt történelmi triplázás lehetőségétől eljutottunk az utóbbi 25 év legrosszabb szezonkezdetéhez. Közhely, de a futballban valóban gyorsan változik minden. ..
BarcelonaFC 2019.09.23 08:03:13
@Robi71: @DISTANTxTHUNDER: @Frenkie82: bocsánat, de ti tényleg a bajnoki címen izgultok?
8.-ak vagyunk, nézhetetlen játékkal és egy teljesen szétesett csapat képét mutatjuk meccsről meccsre, a király kupát leszámítva, bármilyen cím csupán szép álom lesz idén.
BarcelonaFC 2019.09.23 09:56:40
@pereztrollka: Bárcsak...Valverdénél még Valdés is jobb lenne..
A tegnap esti, csúfos vereség után, “edzőnk”, Ernesto Valverde interjújában ecsetelte a látottakat. Nos, döntse el mindenki maga, hogy mi a véleménye, én inkább nem formálnám meg az enyém. Ernesto Valverde:   "Alaposan át kell gondolnunk a ma esti mérkőzést. Nagyon jól játszunk hazai pályán, és…..
Tegnap este mélypontra érkezett a Barcelona idénykezdése. Ötlettelen és reménytelen játékkal tükörsima vereséget szenvedett a csapat a jól futballozó Granada otthonában...
Ernesto Valverde vezetőedző kijelölte a Barcelona keretét a Granada elleni, szombat esti mérkőzésre. Kimaradtak:Jordi Alba, Dembelé, Umtiti-sérülés okán. Alena-edzői döntés...
BarcelonaFC 2019.09.21 23:09:47
@DISTANTxTHUNDER: Én is nagyon vártam Grizit de pont az ő esetéből derül ki igazán, hogy mennyire alkalmatlan edző Valverde.

Éveken keresztül szerette volna Griezmannt, most végre megkapta, erre nem találja neki a helyét, folyamatosan negatív rekordokat dönt (legkevesebb labdába érés egy meccsen mióta a Ligában játszik), pontosan ugyanarra a sorsra fog jutni, mint Coutinho!

Csak éppenséggel Grizi egy Világbajnok, aranylabda top3 helyezett labdarúgó, aki hirtelen elfelejtett itt focizni.

De lehet vele van a gond..:)
Ernesto Valverde a mai napon a ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - De Jong, Busquets, Arthur - Griezmann, Suárez, Ansu Fati tizenegynek szavazott bizalmat. ..
BarcelonaFC 2019.09.17 23:01:50
@BarcelonaFC: ..és még valami, Messi - Suárez nulla védekező munka, ezt melyik csapat bírná el?

Érdekes, Grizi folyamatosan visszaért, hatalmas mezőnymunkája volt ma is..hiába, látszik, hogy melyik csapatból és melyik edző kezei alól jött.

Ott fel sem merül az a kérdés, hogy valaki ne védekezzen.
BarcelonaFC 2019.09.17 13:51:50
@celestial: Jó ez a kezdő, esetleg Albát hagynám ki a mostani gyengélkedése miatt, illetve amíg nincs Messi, ki kellene használni Grizi irányító képességeit, Suárez mögött ma játszhatná azt amit az Atlétiben is játszott.

Remélem valami ilyesmire gondolt Valverde is és nem csak kidobja valamelyik szélre.
BarcelonaFC 2019.09.17 14:32:28
@celestial: Így nem tudom..elég rizikós lenne valóban, kellettek volna neki a percek a Valencia ellen, de így, hogy nem kapott, valószínűleg Albát kezdeti majd.
Az FC Barcelona szóvivője, Josep Vives állításai szerint a brazil klasszis támadó megszerzéséért folytatott tárgyalások nem fejeződtek be, minden szezonra vonatkozóan az elérhető legerősebb keretet próbálják kialakítani. ..
BarcelonaFC 2019.09.13 14:12:23
@Robi71: Nekem görcsbe rándul a gyomrom ha meghallom a Bajnokok Ligája kifejezést.
Megint valamelyik fordulóban kapunk egy hatalmas pofont, ami ismét beíródik a Barcelona történelmébe..

Ha a tavalyi BL-t nem tudtuk megnyerni ahol minden nekünk kedvezett, a legerősebb csapatok sorra kiestek, hatalmas szerencsével 3-0-ra elvertük a Poolt és mégsem jutottunk be a döntőbe akkor mit akarunk idén?

Legyenek bármekkora profik is, biztos vagyok benne, hogy mindenki fejében ott jár a Római és a Liverpooli éjszaka kudarca..
A Barcelona a La Liga harmadik fordulójában Pamplonában vendégeskedett, és szórt el további pontokat, mert csupán 2-2-es döntetlenre futotta a katalánok erejéből a frissen feljutó gárda otthonában. A klub nem kezdte jól a bajnokságot, hiszen a megszerezhető kilenc pontból mindössze négyet gyűjtöttek…..
BarcelonaFC 2019.09.01 10:13:46
@Nagybarcelona: egy normális edzőt.
Nem létezik az, hogy egy ilyen kerettel szenvedni kell az újonc Osasuna otthonában, és még azt merik írni a közösségi oldalakon, hogy #WeColorFootball ez persze nagyon jól hangzik, csak mi pont nem ezt csináljuk.

Abban bízok, hogy megjön végre a Camp Nou hangja és kifejezik a nem tetszésüket Valverde iránt..jöhet fehér zsebkendő is csak valahogy érjük el, hogy lemondjon.