Regisztráció Blogot indítok
Adatok
May Pull

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian szeretnénk kiteljesedni, meg boldog életet élni, kevés stresszel és sok örömmel. A munkahelyét viszont a legtöbb ember szörnyen utálja. Mit is szerethetne rajta? Van valami rohadt unalmas, vagy éppen halálosan stresszes munkája, egy bunkó főnöke meg egy rakás idióta kollégája. Azokról a…..
Csillagbérc Ezért nem fogysz le 2019.04.01 10:10:01
Végre ragyog ránk a melengető napsugár, és az első alkalom már fel is csillantja előttünk azt a fantáziát, ahogy legjobb formánkban feszítünk a parton lehetőleg nulla zsírpárna és tökéletes barnaság mellett. Legfőbb ideje hát, hogy elkezdd gyötörni kis testedet, hiszen alig néhány hét, és jöhetnek a…..
May Pull 2019.04.02 10:38:48
@Bobby Newmark: Nem mondanám konkrét faszságnak, inkább részigazságnak. Ezért mondják a dietetikusok, hogy ki kell számolni a napi kalória szükségletet, amit az alapanyagcsere (amit akkor is elhasználsz, ha egész nap csak fekszel és a levegővételen kívül mást nem csinálsz) + az egyéb tényezők (munkába járás, takarítás, milyen munkát végzel... meg még sokegyéb paraméter) határoznak meg. Ha ez megvan, akkor -500kcal és ekkor van kalóriadeficit és fogyás. Ezért a kevesset eszel és hízol inkább a jojó effektust alapozza meg.