Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csepnyugi

53 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koronavírus- Magyarország (Elhunytak leggyakoribb alapbetegsége és korcsoportok, Új esetek, 2020.06.13Infogram..
Update: 2020.06.16. Gál Kristóf, ORFK-szóvivő elmondta az operatív törzs tájékoztatóján, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda saját hatáskörben indított nyomozást a Németh Athina-ügyben. A magát mentősnek kiadó nőnél házkutatást tartottak, tárgyi bizonyítékokat foglaltak le, és gyanúsítottként ki is…..
 Ezt tervezi a kormány a nyugdíj-rendszerrel - mutatjuk a számokat A legfrissebb konvergenciaprogram továbbra is 65 éves korhatárral számol 2022-től. A GDP-arányos nyugdíjkiadások 2030-ig csökkennek, aztán emelkedőre kerülnek. ... Mennyibe fog kerülni? A konvergenciaprogram megrajzolja a…..
Sebián-Petrovszki László (DK) azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy a kormány mikor fog változtatni az Alkotmánybíróság azon döntése nyomán, amely szerint a kabinet jogszerűtlenül vette el a rokkantnyugdíjasok juttatásainak nagy részét. Elmondta, a kormány 2010-es döntése százezreket érintett…..
itt lehet megnézni, vagy letölteni Információ időseknek 2020  ..
Megjelent a kormányrendelet a Budapesten, május 18-tól hatályba lépő intézkedésekről...
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
A TV2 is beszámolt róla, hogy robot fogadja a Budai Magánorvosi Centrumba érkező pácienseket.A riportban megmutatták, hogy Pepper a járványhelyzet miatt kérdéseket tesz fel, és ha gyanús esetet talál, akkor kéri az illetőt, hogy keresse fel a háziorvosát.A robot rendszere mesterséges intelligenciát…..
Holnap is tart sajtótájékoztatót az operatív törzs, a csütörtökön pedig a kormányinfón megtudhatjuk, hogy a kormány milyen döntést hozott a kijárási korlátozásokkal kapcsolatban. forrás      ..
Nyugdíj 2020: Ha ki akarunk mászni a gödörből, abba kellene hagyni az ásást Vert helyzetükben az ellenzéki pártok nem mernek az ajándékok ellen érvelni. Még azt sem fogalmazzák meg, hogy veszteglő gazdaságban csökkenő járulékkulcsból nem lehet nagyobb nyugdíjakat ajándékozni az időseknek.…..
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2727 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 9 krónikus beteg. Ezzel 300 főre emelkedett az elhunytak száma, 536-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 983 koronavírusos…..
50 ezer forintos gyorssegélyre és egyéb támogatásra van szüksége az alacsonyabb nyugdíjból élő nyugdíjasoknak a mostani krízishelyzetben - véli a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (NYUSZET), aki közleményben kértek segítséget az állami szervezetektől. Humánkatasztrófa fenyegeti a…..
13. havi nyugdíj: ennyit kaphat pontosan a legtöbb magyar nyugdíjas Egyelőre annyit tudhatunk csak a 13. havi nyugdíj részletekben történő visszavezetéséről, amennyit a miniszterelnök elárult a beszámolójában. Eszerint a nyugdíjasok 4 éven keresztül kapnak majd minden év februárjában 2021-től egy…..
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2098 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 14 idős krónikus beteg. Ezzel 213 főre emelkedett az elhunytak száma, 287-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 842 koronavírusos…..
itt lehet megnézni, vagy letölteni 2019 folyamán Magyarországon az ellátottak száma csökkent, ugyanakkor az ellátások reálértéke változatlan maradt. Hazánkban minden ötödik ember öregségi nyugdíjas volt, arányuk az összes ellátotton belül a fővárosban volt a legmagasabb,…..
  100 esztendeje született a színművész, akit a szakma és a közönség egyformán elismert és szeretett, saját bevallása szerint tenyerén hordozta a Jóisten. Zenthe Ferenc emléke előtt tisztelgünk, s hogyan is tehetnénk ezt méltóbban, mint legnépszerűbb tévés, illetve színházi szerepeinek…..
A 13. havi nyugdíj olyan, mintha a fuldoklónak a parton dobnánk mentőövet Karácsony Mihály, a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesületének elnöke a Pénzcentrum megkeresésére közölte, ez az intézkedés csupán szemfényvesztés, ezzel a lépéssel a kormány nem orvosolja a jelenlegi problémákat, sőt,…..
Orvos-Tóth Noémi  Péterfy-Novák Éva íróval  ..
1579 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 12 beteg 2020, április 15 - 06:46 Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 1579 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 12 beteg. Ezzel 134 főre emelkedett az…..