Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kick-Ass

73 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két Kill Bill a 2000-es évek elején nálunk még nem csinált teltházat, a Death Proof, emlékszem, sok multiplexbe el sem jutott, az Inglourious Basterds-nél viszont történt valami. Quentin Tarantino neve, ki tudja miért, elkezdett nálunk is jól csengeni, a háborús filmjére premiernapon az egyik…..
Számtalan újdonsággal jelentkeztek a forgalmazók, de számottevő bizalmat egyik sem ébresztett a közönségben. A közönségben, akik a hol ilyen, hol olyan időjárást megelégelve most inkább moziztak volna egyet: bőven jutott pozitív előjelű változási arány a top 10-ben, amit…..
"Éjszakák". Ezzel a megjegyzéssel tweetelte Colin Trevorrow az alábbi képet, de talán nem is kell ennél több magyarázat hozzá, hogy a jövő nyáron érkező Jurassic Worldben egy régi ismerőst köszönthetünk majd újra. UPDATE: Kattintás után néhány kép látható a forgatási…..
Hollywood általában szereti megőrizni titkait, de néha egy-egy insider vita vagy éppenséggel összeborulás olyan méretűre duzzad, hogy előbb vagy utóbb az egyik félből kibuggyan a dolog. És ezúttal egy stúdió fakadt ki. A THR jelentése szerint David Fincher rendező túl sokat…..
Az imént töröltem a YouTube-csatornánkról egy olyan előzetest, ami anno nálunk jelent meg először, 10.000 körüli nézettséggel bírt, a YouTube keresőjében első helyen ugrott elő, és sokan kattintottak rá. A forgalmazó kérte - teljesen jogosan -, hogy töröljem, ugyanis az még…..
A cím nem hazudik: amint a New Yorkból Londonba tartó nonstop járat kerekei felemelkednek a kifutóról, elkezdődik a hepaj, és addig nincs nyugvás, amíg ilyen vagy olyan módon, de a gép újra földet nem ér. Csakhogy valahol félúton, odafent a magasban valaki lyukat üt a cselekmény…..
Talán érdemesebb volna ezt március másodikán ellőni, de nem véletlen, hogy sokan már most aktuálisnak gondolják: Eljött az igazság pillanata! A Brit Filmakadémia hamarosan megkezdi éves díjátadó ceremóniáját, amely esemény a prognózisok szerint egy hatalmas Oscar-spoiler lehet.…..
A cím alapján minimum 47 magyar színésznek kellett mikrofon mögé állnia eme látványosság szinkronizálásához, de az is lehet, hogy pár távol-keleti csak tekintetével hat majd a közönségre, szavak nélkül. Keanu Reeves nem tartozik közéjük (sem a távol-keletiek, sem a…..
A Sony marketingesei rájöttek, hogy három ellenfél talán túl sok lesz rögtön a második részben, úgyhogy Pókembert egyelőre csak egy közepes viharral eresztik össze. (Ha engem kérdeztek, kicsit túlreagálja...) ..
A Marvel Moziverzum második fázisának második fejezetén sok múlhat, hisz nézetességéből kiderül, hogy a Bosszúállók hány további embert rántott be a Marvel világába, mennyivel többen lesznek kíváncsiak Thor további kalandjaira, kinek első bevetésére 180 millió dollárt…..
aeon flux filmkirakó: 2. forduló 2013.07.06 09:20:00
A szabályokat itt találjátok. Megoldás: Képeslapok a szakadékból (Postcards from the Edge). Megfejtő: dzsoker1976 (egy kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)..
Kick-Ass 2013.07.06 18:11:55
Hogy miért késik ennyit a Rontó Ralph és a Frankenweenie hazai DVD/BD-megjelenése? Itt a válasz: most érkezett a hír a ProVideo HQ-ról, hogy áprilistól ők veszik át a Buena Vista Home Entertainment termékeinek hazai forgalmazását: elsőként a Rontó Ralph jelenik meg, méghozzá…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
             ..
Ismerd meg önmagad - ezt tanácsolták a régi görögök, és Percy Jackson ismeri is magát. Legalább is azt hiszi. A 12 éves srác nem tökéletes gyerek, jó néhány iskolából kirúgták már, de ő jól elvan így is. Hamarosan azonban rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik. Egy…..
A doktor újra rendel! Dolittle, aki érti az állatok beszédét, ismét kénytelen állatok és emberek között tolmácsolni. Egy nap ugyanis állati küldöttség érkezik hozzá: meg kell mentenie az erdőt. Az erdőt azonban csak úgy óvhatja meg, ha megházasít egy medvét, akinek…..
Taj a legnevesebb egyetemen akarja megszerezni a doktorátusát, de hamar összetűzésbe kerül a sznob arisztokrata ház, a Rókák és kopók strébereivel. Néhány jóravaló lúzer segítségével saját házat alapít Kakasok és bulldogok néven, és új tanítási módszert vezet be.…..
A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél…..
A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár.…..
Doctor Parnassus sok-sok évvel ezelött fogdást kötött az ördöggel. Doctor Parnassus örök élet kapott az tőle, de ezért cserébe az elviszi a lányát a pokolba, amint betöltötte a 16-ik életévét. Egy rejtélyes idegen, Tony talán megmentheti a lányt az ördögtől.Az utolsó…..