Regisztráció Blogot indítok
Adatok
péntek17

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól kicsinálja az Eletromos Művek azokat a családokat, amelyek átalánydíjas részszámlákkal fizetnek az áramért. Ez annyit tesz, hogy az aktuális havi fogyasztástól függetlenül egy évig havonta ugyanakkora összeget kell befizetniük, majd egy év elteltével, márciusban, megnézik…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
péntek17 2010.03.23 14:37:36
@Gringо:
Azokat akik szétvágnak egy autót baromira nem érdekli, hogy mennyire szerette a tulaj az autóját, mert akkor már el sem lopnák.
Az ilyennek nincs lelke!Szar alak mindegyik lényegtelen, hogy ladát lop vagy audit.
Itt a tavasz első lehelete, és rögtön elrontják a kellemes napsütést. Pécsett, tegnap délután két fiatal légfegyverrel lövöldözött a nyílt utcán. A környéken lévő szemtanúk és a közelben lévő bolt alkalmazottja szerint a házban lakó két fiatal külföldi - egy ír…..
Nem tudom, hogy milyen tapasztalt sofőrökkel beszélt Mr Góré a lentebb vázolt, balesethez vezető közlekedési helyzetről, szerintem bizony egyértelműen ő hibázott. Azért persze érdekelne az is, hogy mivel menthetné a menthetőt. Nagyjából két hete történt a következő eset a…..
péntek17 2010.02.23 15:06:19
@Nikorene:
legyen nektek igazatok:)
péntek17 2010.02.23 15:22:56
@Nandi29:
"Az embernek az elsőbsége csak akkor jár ha azt meg is adják..."

ez egy nagy igazság
mikor tanultam vezetni egy öreg hivatásos sofőr ugyan ezt mondta:))
péntek17 2010.02.23 15:38:21
@Nandi29:
hát én sem ez tény
a jobb kéz nem megadása olyan nálunk mint amikor megy előttem az ürge 40-el, előzni nem tudok mert mellette is vannak, de amikor odaérünk a lámpához akkor gázt ad és az éppen pirosra váltón simán áthúz.
Csak azt nem értem ilyenkor, hogy addig mi a francért nem sietett?
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
péntek17 2010.01.28 10:56:45
@Melee:
Valamelyik kereskedelmi TV-adón elismerte Madár a dolgot, és elnézést kért.
Összeszedtem valahol egy torokfájást, ahogy névtelen levélírónk torka is könnyen fájhatott volna, ha nem kap észbe és fogja menekülőre a dolgot. Csak egy kicsit másképpen, mint az enyém. Szerencsére úrrá tudott lenni a dühén és megúszta egy kis ijedtséggel a kalandot, de…..
autózz! Előkerült a vadászkés 2008.06.29 08:36:00
Nem nagyon ragoznám túl Attila sztorijához a bevezető szöveget hiszen önmagában is elég meglepő az egész. Lassan már azt a következtetést kell, hogy levonjam, hogy egyesek szinte minden kis nüansznyi alkalmat megragadnak a balhé kedvéért. Annyi bizonyos: forgalomban jobb ha magunkra…..