Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenő jenő

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt eddig is egyértelműen láthattuk a kormányzati intézkedések tükrében, hogy az Orbán-rendszer úgy viszonyul a keresztyén tanításokhoz mint a vörös khmerek a humanizmus eszményeihez. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azonban már egész odáig ment, hogy nyilvánvalóan hitújító szándékkal…..
Bár idődről időre előkerül a világmédiában a legerősebb és legnagyobb hadseregek kérdése, valójában állandó változást mutat a helyzet, hiszen az egyes nagyhatalmak különböző mértékben fejlesztik vagy éppen hanyagolják el katonai potenciáljaikat. A sorrend tehát mindig változik, még a legelső 10-15…..
"Csak mert valaki magyarnak születik, még nem lesz rögtön keresztény is."..
Jenő jenő 2019.04.23 19:06:15
@Hungry__horse: ez a mesüge duma beakadt nálad, vagy humcsinak gondolod. A primitívséged hagyjuk. Ez vagy , ilyenek vagytok, buta ,ostoba emberek.
Jenő jenő 2019.04.23 11:13:19
@Hungry__horse: mi van , ma te vagy az ügyeletes agyhalott fidesz troll.
Azért igen messze vagyunk attól, hogy családbarátnak lehessen nevezni egy kormányt, vagy országot, mert a gazdagabb sokgyerekesekhez hozzávág egy rakat pénzt...
Jenő jenő 2019.04.23 07:06:40
@nemecsekerno_007: mantrázol agyhalott. Lehet nekünk nem osztottak lapot , de nektek észt nem. Sötétek vagytok , primitív bayer utánzatok.
Jenő jenő 2019.04.23 07:08:35
@közíró MAXVAL bircaman: már hiányoltalak. Nem kéne már mást kitalálni ,mint soros, meg migráns? Mondjuk ahhoz ész kéne , az nektek nincs , bunkó csürhe.
Milyen lehet a Buckingham-palotában élni? Mindezt megtapasztalhatja, akit kiválasztanak a királyi család legújabb álláshirdetésén. II. Erzsébeték ugyanis kertészt keresnek...
Jenő jenő 2019.04.21 04:49:41
@darlacko: szegény az eklézsia na. Egy királynőnek se könnyű. De a rohadt fű meg nő.
Egyik Orczy-kerti sétám alatt határoztam el, hogy megírom ezt a bejegyzést, mert még mindig akad, aki a 1952-ben felállított, bronzból készült Kossuth-szoborcsoportot keresi az évekkel ezelőtt átalakított Kossuth téren. Pedig az az alkotás ma – a szintén felújított és…..
Az idei Baselworld, azaz a legnagyobb luxusóra-kiállítás egyik szenzációja a Rolex új Sea-Dwellerre volt, amely a Yellow Rolesor nevet kapta...
Két hét telt el a 3-as metró északi szakaszának átadása óta. Tarlós István átadta, a városlakók pedig birtokba vették a felújított állomásokat. Néhány napig vártam a részletesebb beszámolót, a felújított állomások építészeti bemutatását, de hiába. Aztán úgy döntöttem, hogy további várakozás helyett…..
A kémtörténetek sajátos kategóriát jelentenek a filmvilágon belül, mégpedig több filmes műfaj metszéspontjában, a thriller, az akció és a krimi határmezsgyéjén. Az ide tartozó sztorik közös jellemzője, hogy tekervényes történeteik középpontjában ügynökök, hírszerzők, katonák, rendőrök állnak, akik…..