Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kincy (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az In the Doghouse pedig régi adósságom. Nitrome-os cucc, tehát cuki grafika és nehéz pályák garantálva, a cél pedig egy kutya eljuttatása egy ház egyik pontjából a másikig – ehhez azonban a megfelelő elemek tologatásával meg kell építeni a kutya útját, ráadásul egy…..
A K&H Bank az idén úgy döntött, nem készít új filmet a Sziget fesztiválhoz, hanem újrahangosítja, és megint adásba teszi a tavalyit. Ennek valószínűleg nem a nagy siker, sokkal inkább a költségtakarékosság lehetett az oka, mert ez a reklám már tavaly is az őrületbe…..
OurFashion Mischa Barton táskái 2008.07.28 22:52:00
Most, hogy vége lett a Narancsvidék forgatásának (legalábbis nekem nagyon úgy tűnik), úgy látszik, a szereplők unatkozni kezdtek. Már a féktelen bulizás és magamutogatás nem elégíti ki vágyaikat, ezért úgy gondolták, tervezők lesznek, tehát csatlakoznak egy divathullámhoz.…..
 „Bulizni voltunk Balatonsoundon, de reggelre már Szántódon éreztük az életet. Már haza indultunk volna, de előtte még leültünk sörözni a strandra reggeli gyanánt. Itt történt az eset. Picsa másnaposan alvás nélkül sitteltünk  a parton. Elég kellemetlen szituba…..
Rendszeresen elolvasom a kommenteket, mégha többségében nem is reagálok rájuk... A nagyon-nagy többség reakciója jópofa, értelmes, sokszor egybevág az én véleményemmel, sokszor nem, de mégis korrektnek hiszem. A legutolsó postra adott pár igen ellentétes vélemény - hozzácsapva…..