Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MedPhD

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az aktuális téma: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Támadás a szerver ellen?..
MedPhD 2019.03.25 18:03:47
Nos itt az én "szcientológia történetem": soha nem voltam szcientológus és nem is leszek. Évekkel ezelôtt az akkori asszisztensem résztvett néhány dianetika tanfolyamon, miután elmenekült onnan, évekig kapta az akkoriban aktuális kiadványokat, és megkértem, hogy ne dobja ki, hanem hozza el nekem, mert érdekel. Így lett.
A kiadványokból az elsô ami eszembe jut, hogy kitûnô minôségû nyomdai termékek voltak, rettenetes tartalommal. A kiváló Bereményi Géza mondatát juttatták eszembe: "...gondolat helyett, gondolatmenet..." (Cseh Tamás, Mûcsarnok, Dosztojevszkij)
Abban az idôben a szcientológia által leginkább támadott pszichiátriai terápia egyik gyógyszeres kezeléssel is foglalkoztam (metilfenidát, Ritalin - ebben a témában ehelyt sem vitát, sem szakmai érveléseket nem indítok) így hamar megtanultam, mi a CCHR, elolvastam Veér András könyveit, melyek közül voltak silányok, és voltak élvezhetôk, mai szemmel egyáltalán nem aktuálisak - szerintem.
@Reformer. Péter, nem ismerjük egymást, könyvedet lelkesedéssel olvastam, kitûnô munka, annyi kollégámnak átadtam már, hogy fogalmam sincs éppen hol van.
Diana könyvét meg fogom venni, alig várom, hogy olvashassam, így voltam Leah Remini könyvével is.
Nagyon sokat böngésztem a neten a "scientology" témában, és úgy gondolom, hogy ez a blog egy kiváló és fontos ennek a számomra elfogadhatatlan üzleti rendszer - semmiképpen egyház, mint hithû katolikus írom ezt - gyakorlatának sokoldalú bemutatásában. Köszönöm Péter!