Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezoand

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prókátorok A nagyobbik kutya 2020.03.04 19:46:19
- Lexusbáró. - Nyéki Vencel ügyvéd felemelt az asztaláról egy papírlapot, és ismét felolvasta a rajta álló nevet. - Lexusbáró. Ez lenne az ön neve? A túloldalon ülő, tök kopasz férfira nézett. A férfi összevonta bozontos szemöldökét, és a bíróra emelte a tekintetét. Az noszogató pillantással…..
Prókátorok Csubakka védelem 2020.02.26 21:14:48
- El fogom bukni. - Az alacsony férfi kinézett az ablakon, el a Nyugati tér irányába, ahonnan dudaszó hangját sodorta ide a szél. A férfi nem lehetett több harmincötnél, de már erősen kopaszodott. Megigazította az orra hegyére csúszott szemüvegét, aztán visszafordult a szoba belseje felé.  A…..
Prókátorok Akkor nekikezdünk 2020.02.26 15:24:29
- Tényleg kiírsz minket arra a blogra? - kérdezte Karlóczi Tamás, és idegesen babrálni kezdte a nyakkendőtűjét. - Szerintem én nem adtam rá engedélyt, és Rim Feri sem. És nem hiszem, hogy Noémi, vagy Roxy örülne neki.  Próbáltam vele finom lenni. - Figyelj, te is tudod, hogy valójában nem kell az…..
Annál jobb dolog nem is történhetett a magyar sorozatiparral, mint a Válótársak és a Mi kis falunk sikere. A két sorozat berúgta a pajtaajtót, és mostanra ott tartunk, hogy aki tud, sorozatot fejleszt, magyar gyártásút, lehetőleg magyar kútfőből. Ha jól számolunk, idén decemberig legalább 16 magyar…..
mezoand 2019.03.25 12:49:09
@sixx: elmúlt csütörtökön jelentkeztem e-mailben. Kaphatnék én is egy próbafeladatsort, hogy március 30. előtt beküldhessem? Köszönöm előre is :)