Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanno

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy több, mint 3 éves küzdelemben értünk el egy hatalmas részsikert! 2019 április 7-től az S25 Budapest — Kunszentmiklós-Tass között közlekedő zónázó járat végre betölti elővárosi vasúti funkcióját és a területen élő diákok, munkába járók kényelmesen és gyorsan eljuthatnak a belvárosba. A mostani…..
Fanno 2019.03.24 20:38:59
@Mach Péter: A 8 órási vonat ebből a szempontból egyáltalán nem jó viszonyítási alap. A 7-es vonaton vagy 5x annyian vannak, mozdulni se lehet rajta, ezáltal nem egy csuklós busznyi ember marad kökig.

Értem én, hogy van akinek jó, ha keletiig megy a vonat, de akiknek nem, azok meg Erzsébeten fognak szállni, ahol már alapból nem lehet 7:30 környékén felférni a 151-esre köki irányába.
Tudom, ilyenkor jön az a rész, hogy várjak egy másik buszt... vagy hármat. De az meg ugyanúgy késést jelent, mint Ferencvároson átszállni.

Ha már Ferencvárosnál tartunk. A csatlakozások sehogy se jönnek ki, legalább húsz percet kell várni a vonatra, hogy aztán 8-ra, mire becsöngetnek az első órára, beérjen kökire. Ez a diákoknak kicsit megnehezít a dolgát. És a várakozási idő ugyanúgy a délutáni órákra is vonatkozik. Akkor is legalább fél órát kell várni a csatlakozásra.

Az a tíz perc késés meg nem volt annyira jellemző, nem hiszem, hogy össze lehet hasonlítani azzal a késéssel, amit a keleti ígér.