Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kövi

0 bejegyzést írt és 337 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1973. Jagger nem kap japán vízumot, mert ’69-ben volt valami drogügye. A Kiss első koncertjét adja Queensben. Megjelenik a Dark Side of the Moon. Lou Reedet seggbe harapja egy rajongó koncert közben. A Led Zeppelin az USA-ban turnézik, Tampában 56 800 fő előtt játszanak. Ian Gillan kiszáll a Deep…..
A következő beiktatáson ezek közül az előadók közül kerül be öt: Nine Inch Nails, N.W.A, The Smiths, Deep Purple, Janet Jackson, Chic, Steve Miller, Chicago, Chaka Khan, The Spinners, Cheap Trick, The Cars, The J.B.'s, Los Lobos, Yes. Szóval ha a Deep Purple-t harmadszor sem szavazzák…..
Ha van olyan műsor, amit teljesen felesleges volt elkészíteni, akkor az RTL II-n látható Partyzánok az. A zenés reality-vetélkedőről azt mondta az RTL, hogy egy korábban csak papíron létező formátum, amit az ötletgazda törökök nem készítettek el valamiért, és a magyar kiadás…..
Rengeteget tud dobni egy filmen az, ha a főhőst a szívünkbe tudjuk zárni, ám még nagyobbat szól, ha ezt egy párosról mondhatjuk el. A több mint 100 éves filmtörténelem alatt rengeteg pazar párost láthattunk már viszont a filmvásznon, akik közül sokakat a mai napig emlegetünk,…..
4N4LN - azaz Négyen négy ellen címmel és Családi játszma alcímmel jelentkezik majd márciustól az RTL Klub új műsora. A hétköznaponként látható (nem nagy meglepetésre) családi vetélkedő eredetijének a Family Feud című műsort sejtjük, ami 1976-ban mutatkozott be az amerikai…..
..
Kövi 2013.09.02 07:42:13
@Provokat Úr: A hölgyet úgy hívják, hogy Alicia Witt, régi kedvencem.
www.google.com/search?q=alicia+witt&um=1&ie=UTF-8&hl=hu&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=li&biw=1920&bih=979&sei=riQkUpLxKeiQ7Aav5oCgBQ
Ha prémes képet találsz, ne haboz megosztani. :)
Geekblog Dredd (2012) 2012.12.23 09:21:21
Szar úgy kritikát írni az általam évek óta legjobban várt filmről, hogy előre tudom, a kritikai, nézői és rajongói sikerek ellenére is csúfos anyagi bukás lett a vége, ezért annak folytatására kisebb az esély, mint hogy Dredd bíró smici sapkára cserélje a bepállott…..
Kövi 2012.12.24 11:10:12
@wmiki: Véleményed tiszteletben tartva, ha a trailerből nem is, de a filmajánlókból, kritikákból levehetted volna, hogy nem lesz eposzi történetmesélés. Ez a film nem akart okosan csavaros lenni mint a Kocka, vagy feszített thriller mint a Pánikszoba. Egy zárt térben játszódó akciófilm és képregényadaptáció. Nekem bejött, úgyhogy januárban hozzáteszem a magam részét a bevételhez.
Igen, a képen látható 370 halál igaz. A vérfoltokból jól látszik, hogy én a 15. pályán adtam fel. Ez ugyanis a Give Up célja, hogy a játékos megadja magát. Ha elegetek lesz belőle, ne zárjátok be az ablakot, használjátok a nagy kék gombot!Ui.: Lesz ma még játék, ne adjátok…..
Kövi 2012.10.11 14:17:04
Sejthettük, hogy Varro holttestével fog kezdődni a mostani rész. Vérnek már nyoma sincs rajta, bőre márványosan fehér, tekintete akár az üres szobára nyíló ablakok. Spartacus áll mellette és sír, Doctore érkezik közben, részvétteljesen próbál könnyíteni a gyászoló…..
Kövi 2012.10.03 14:09:07
Mint látjátok a blog visszatért. Sajnos bejegyzések nélkül ezeket ugyanis a blog törlése előtt hirtelen felindulásból eltávolítottam.A miértekről csak homályosan fogok beszélni, személyes paranoiám vezetett ide, túl komolyan vettem egy megjegyzést, ami ide…..
A nagy sportesemények, pontosabban kontinensviadalok vagy olimpiák elengedhetetlen kellékei a nyitó- és záróünnepségek, ezeket lehet szeretni vagy rühelleni, ettől még vannak, sőt, nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, lesznek is, míg Föld kerek (mint a rockerek, ugye). Az persze…..
Médiafika David Hasselhoff 60 2012.07.16 20:30:00
Megélt néhány magasságot és mélységet, azt tuti. Űzte a bűnt Kitt oldalán, mentett szegény embereket nagy mellek közt a Baywatch-ban, légizsaruként is hősködött, kicsit szívatta őt Spongyabob, de szerették a piranhák is. Osztotta az észt a Britain's Got Talent-ben, ráadásul…..
Namost ez vagy valami eszméletlenül cool gulity pleasure lesz, vagy valami nézhetetlen fosadék. Nincs középút. ..
Még egy hónap és Batman összecsap Bane-nel. A történet szerint 8 év telt el Joker ámokfutása óta, a rendőrség még mindig vadászik a sötét lovagra. Miután Bane kiszabadul Gotham felé veszi az irányt, arra kényszeríti Bruce Wayne-t, hogy leakassza a szögről a Denevérember…..
Kövi 2012.06.19 23:53:08
@Blake007: Érdekes, de szerintem a Nolan-filmek sajátja a közepesen érdektelen trailer: egy-két izgalmasabb jelenet (mint pl. a meghajló város az Eredet előzetesében), de ezen kívül semmi. Mondjuk még mindig jobb, ha a trailer marad el minőségben, és nem a film (ahogy legutóbb a Prometeusban szvsz).
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Kövi 2011.12.03 00:57:00
  "Az almaszósz, az almaszósz, ne hajíts bele galacsint, mert arra int a vén kalóz: jöhet utána palacsint!" Ezt a bugyuta dalocskát már akkor is utáltam, mikor életkorom okán elvárható lett volna tőlem legalábbis némi tolerancia - de akkor is úgy gondoltam, hogy a szerző…..
Kövi 2011.10.13 00:09:59
@penelope garcia: Nem tudom, milyen pontosan a Calvados, de talán almás-fahéjas Berentzennel is helyettesíthető. Az meg mifelénk a hölgyek kedvence, így később is jól jöhet. :-)
IDDQD Az Armageddon elmaradt 2011.05.22 13:03:49
 ...de lesz helyette Carmageddon! Nem tudom, hogy direkt a tengerentúlon komoly hisztit kiváltó, befuccsolt világvége-jóslat idejére időzítették, vagy véletlen, mindenesetre a carmageddon.com oldalon elindult egy visszaszámláló, ami csak azt jelentheti, hogy a nagy pre-E3…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Subba Faszkorbács: Mizu 2011.04.06 16:36:00
TISZTÁBAN VAGY VELE, HOGY MIT SZABADÍTOTTÁL A VILÁGRA FLUOR?!  Nem elég már az a kibaszott tenyérbemászó feldolgozás??   ..
Kövi 2011.04.07 17:41:35
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
no emisszió Ökodisznók 2011.02.10 07:07:44
A fejlett iparú társadalmak különös, speciálisan visszaeső klímabűnözői, a benzin és gázolaj kitermelői, forgalmazói és az őket kiszolgáló politikusok, kártékonyságukat tekintve kisstílű besurranó bolti szarkák Brazília úgynevezett megújuló energiákat előállító…..
CzibereBlog Lost in translation 2010.11.27 18:22:00
Elnézést a foghíjas blogolásért, egy kicsit megszaporodtak körülöttem a csapások, nem sok időm jut az írásra, pedig téma lenne bőven. A nagy szüneteknek két oka van: nehéz tartalmas bejegyzéssé tupírozni a tényt, hogy egész álló nap a svéd melléknévragozást…..
A magyar futballrajongók is lelkesedtek tegnap este, miközben a Barca análisan inzultálta a Real Madridot Ronaldóstúl, Mourinhóstúl, ráadásul a sport1 még 3D-ben is nyomta a meccset, amiről majd külön is beszámolunk. Addig is itt a nézettségről szóló lelkes sajtóhír:Több mint…..