Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keesan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztér Rehabirritáció 2009.06.04 07:00:00
Rehab-irritáció. A sporaarchitects építésziroda szállodaterve a zsidónegyedben. Építészek: Dékány Tibor, Finta Sándor, Hatvani Ádám, Vadász Orsolya. Az utóbbi években bontások és botrányok véget nem érő sorozata jellemezte a budapesti zsidónegyedet. Többször szerepelt…..
keesan 2009.06.06 19:31:51
@Sadia: Helló! Elkezdtem olvasni, és nagyon érezhető, hogy nem nagyon vagy(tok) képben, hogy valami miért olyan amilyen egy képen... :)

Az a nagy fehér, ami miatt teljesen kiborultál, még tervezés alatt van, annak a homlokzata még csak most fog kialakulni... Ez csak egy bemutatása annak, hogy hogyan lehetne megoldani hogy a hetedik kerület "szövetét" hogyan lehetne átvenni, beleformálni az épületbe. Miért gondolod, hogy ezt így meg lehetne építeni? Majd lesznek ennél kidolgozottabb képek is. :) Szerintem klassz lesz.. :) ;)
 Vegyes érzelmekkel olvasom, hogy a VDSZSZ újabb sztrájkot kezdeményezett április 30-ára: „Az érdekvédelmi szervezet felhív minden munkavállalót: aki nem ért egyet a kormányzati csomagban szereplő megszorításokkal, csatlakozzon a vasutasokhoz, és éljen törvény adta…..
keesan 2009.04.15 10:42:02
@Bergeroth: Annyira igazad van. Én is épp ezen gondolkoztam. És ezen az állásponton vagyok. Ha esetleg úgy döntök hogy évek múlva gyereket vállalok, lehet nem itthon akarom megtenni, mert csak a rossz példát látják, és mert én ilyen körülmények közé nem akarom bedobni.

Most voltunk Bécsben, és annak ellenére hogy nagyon hasonlít BP.-re, és nem volt "külföld" érzésünk, azt láttam hogy ég és föld a két hely között a különbség.

Itt sok mindent pont az emberek miatt nem lehet megvalósítani. A pénz csak az egyik dolog. De ha az emberek nem látják be hogy változniuk kellene.... Mi a francot kezdjünk? Kiültessek a ház elé minden nap virágot, mert egyszer vagy letapossák, vagy cigivel égetik szét, stb... Rossz itt midenhez a hozzáállás... A sztrájkolókról (az értelmetlen sztrájkolókról) meg megvan a véleményem.

Bergeroth, remélem sikerül megvalósítani az álmodat kinn. :) Sok sikert. :)