Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csőke Heni

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy egy két éves gyermek szobatisztaságának története   Hozzáteszem, én nem is akartam igazán ezt az egészet még. Hiszen Máté még kettő sem múlt el, mikor ezt elkezdtük nyár elején az igénye szerint. Ő igazából pucérkodni szeretett volna a nagy hőség beálltával, csak ez maga után hozta azt is,…..
  Szia! A mai bejegyzésben arról fogok írni, hogy milyen kendőt válassz első kendőnek.   Amit én személy szerint javasolni szoktam az a 100% pamut kendő, mivel a különböző összetételek nehezebben kezelhetők lehetnek. Amennyiben mégis valamilyen kevertszálas kendőben gondolkozol, akkor kezdő…..
      Anya vagyok. Nő, aki nap mint nap közlekedik a gyermekével. Mindenféle járművel. Autóval, taxival, bkv-val és gyalog is. Nem is lenne ezzel semmi gond, szerintem. Amennyiben ezt nem Budapesten tenném. De úgy tűnik, itt élünk. Korábban azt hittem, majd csak arra kell vigyáznom, a gyerekem…..
  Sokszor futok bele abba, hogy az anyuka fél használt hordozót vásárolni, mert nem biztos abban, hogy nem fut bele valamilyen hibába. Így most összeszedem azokat a szempontokat, amikkel elkerülhetők a csalódások.   Márka Amikor használt kendőt vásárolsz, érdemes kicsit kutakodni a…..
  Vannak azok a napok… Na nem AZOK a napok, hanem azok, amikor már reggel nyolckor az estét várod. Amikor valahogy minden balul sül el és semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezted. A gyerekek nyűgösek, mert vagy nem aludták ki magukat, vagy pedig front van és amúgy is, az eső esik, tehát még az sem…..
Kevés olyan szülőt ismerek, akinek nem volt még soha semmilyen baleset a hordozóeszközével. A leggyakoribbak tapasztalataim szerint általában az étel/italmaradékok, illetve a koszfoltok, amik akár kendő kötése közben, akár a gyermek, hordozóba helyezésekor kerülhetnek a kendőre. Én jártam már úgy,…..
Csőke Heni 2019.04.08 19:26:00
@Noémi Lisztes: köszönöm, este javítom a cikket. ❤️
Ez az első blogbejegyzésem, és a kendő tesztje is az első volt, aminél ezt próbáltam megörökíteni, így sem a kendőről nem készült közeli fotó, sem pedig profibb fotók nem készültek, sőt, a telefonom kissé cserben hagyott. Így inkább az érzést szeretném átadni, amit a kendő közvetített. A BelleLelle…..