Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruthless

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Küldöm.Sziasztok!Zsolt..
Ruthless 2011.12.14 11:39:12
Pedig az nem is idő mértékegység! Akkor tartsunk Star Wars hetet, úgyis most volt 20 éves a Quimby. Ne erőlködjetek, én sem látok különösebb összefüggést a kettő között. Mindenesetre örülünk, hogy Té Ronaldinho távollétében is elláttok minket jobbnál jobb…..
Mai beküldőnknek sajnos nem sikerült leírni Ybl Miklós nevét, de valószínűleg nem is akarta annyira. El Visco Stello képe azt sugallja, hogy a híres építész titokban sith-lovag lehetett. A rejtvény megfejtése: A Jedi visszatér..
...mégsem szeretnék szifiliszben elpusztulni, ezért közzéteszem a következő levelet:ez a képvicc gyönyörű, én csináltam. nyugodtam meghalhattok szifiliszben, ha nem posztoljátok. (a megfejtés természetesen golden retriever - az a kutyafajta)szívélyes üdvözlettel,…..
Ruthless 2011.10.26 11:09:24
El Visco Stello nem mondja meg nekünk, hogy mi folyik, azt sem, hogy hol, de azt igen, hogy honnan indul, és hová tart, ami ha még nem is valami, valaminek mindenképpen az előszele, de legalábbis a folyománya.           Csődörből…..
Ruthless 2011.10.19 10:29:29
Napi Borzasztó Szóvicc Vízhajtó 2011.10.15 15:56:00
 Ha a vízfejű enberek haja belefolyik egy mélyedésbe, az a vízhajtó...
Szia!Készítettem egy képrejtvényt, mivel itt az ősz, közeleg a talaj menti fagy is.Üdvözlettel,Eszter ..
Napi Borzasztó Szóvicc Eldült 2011.10.12 10:45:00
              Egy húron Penn dűl..
JeLo betekintést nyújtott a nyári szünetének dolgos hétköznapjaiba. Ennél kegyetlenebbül nem manipuláltak még unokát. A nagymamám non-stop a nóta tévét nézi és a nyáron az én agyamat is kimosta. Ez ihlette a következőképviccet. Se veled se nélküled élni nem tudok..
Napi Borzasztó Szóvicc Lábvíz 2011.10.04 07:56:00
                                   lóvíz in the air   Értetlenkedőknek büntetésből meg kell hallgatni. ..
Rövid, lényegretörő és kihagyhatatlan ajánlatot kaptunk Netudd Gi-től. Megfontolandó..."Alkalmazzuk önt kém és állatorvos beosztásban. Az lesz a dolga, hogy a titkokat és a teheneket ellesse."..
Az a három izé a szeme meg a szája? TwoRow nagyon szeretné, ha megismernétek              Kókuszpókot...
Angolul bájológiainak mongyuk, ami abból van, hogy amikor ránkjön, akkor bájologni kell a nővel amíg még iszik...
A tanuló ifjúság még annál is több erkölcsromboló kísértésnek van kitéve, mint azt eddig gondoltuk volna. Bence, ez a papírforma szerint romlatlan ifjú például gyógyíthatatlan agyfertőzést kapott, amiről az alanti, megrendítői sorai árulkodnak. Mielőtt lapozna, álljon meg…..
Hát talán úgy, mint Crouchy, a kétnyelvű parasztvicc műfajának meghonosítója, aki 12 éven át tanulmányozta a magyar népi öltözködést, mielőtt megalkotta volna főművét, melynek címe           Boeing 737..
Ruthless 2009.09.19 17:54:07
Érdekes alfaj a teljes értelmetlen, elrontott de valamiért mégis csiklandós, mutáns képvicc. B. műve a műfaj csodálatos példája, kommentárt ennyit fűzött hozzá: "Basszus, ha lehet frogmosópohár, akkor ez is lehet!", a "megoldás" pedig, amit nem nagyon érdemes…..
Soha többé leállást, soha többé tetszhalottságot, Mikorka Kálmán újra Magyarrországon, és idegesítőbb, mint valaha. Az őszi vadászszezon nyitányát kürt helyett Novi talicskoid remeklésével jelezném, megoldását kivételesen nem dugom el, olyan penetráns, hogy úgyis mindegy.…..
Ruthless 2009.08.27 15:34:08
Maki tanul, de még ez sem mentség arra, amit elkövetett több ezer jóravaló magyar ember ellen. Ugyanis egyszerűen az arcunkba borította a fostalicskát ezzel a képviccel. A megoldás gyakorlatilag kitalálhatatlan, de amikor elárulja, az igazán kellemetlen érzés, a szégyenkezés igen…..
Ruthless 2009.08.06 13:32:43
Texas Bill megtalálta az utat, ahol a magyarok újra az információtechnológia élmezőnyébe ugorhatnak, ahol Neumann János óta sajnos sikerült egy pici lemaradást összeszednünk.Az Intel új fejlesztéseiről olvasgattam, amikor eszembe jutott, hogy a magyar asszonyok milyen módon…..
"Itt az ideje, hogy betekintsünk a zeneszerzők kulisszatitkaiba" - rikkantja Szempontpuska, majd bakanccsal fejbe rúgja a nézőt, annyira bárdolatlan "poént" probál elsütni. A folyami átkelőhajózás fanatikus híveként is vadul vetem magamra a fordított kereszteket.…..
Ruthless 2009.07.09 14:37:34
Napi cracked.com adagom fogyasztása közben bukkantam rá James French történetére (a sztorit a wikipedia, meg a világ összes "híres utolsó szavak" gyűjteménye is megerősíti, persze ettől még lehet városi legenda), aki - ha eltekintünk attól, hogy többszörös…..
Ruthless 2009.06.30 15:39:42
Mindig nagy öröm, ha egy szűz mutatkozik be a blog közönségének. Mondjuk aránylag nagy öröm. Ezúttal például csak egy pár nanométeres örömhöz képest nagy, úgynevezett "nevetést" ugyanis termésdzetesen ne várjunk Ladentől, nyögvenyelős, fogcsikorgató szenvedést…..
Ruthless 2009.06.23 11:55:31
kérdezi Zöld Dani. A válaszunk: nem, még nem volt, de reméljük, Lovasi András barátunk olvassa ezt, és jövőre átkereszteli a fesztivált, aminek a névadó szponzora természetesen innentől az NBSZ lesz...
A néniszerű nemzeti dalnok és Sólyom László fura viszonyára Tamás hívta föl a figyelmünket. Köszönjük az aggodalmat, tényleg leálltunk, de kijöttünk a szóviccrehabról és ezentúl minden a régi lesz. Úgy veszem észre, kicsit leállt a blog, ezért elküldöm nektek elmém…..