Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe Ball

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi napokban Orbán okoskodott, Kövér parlamentezett, Németh Szilárd fegyverkezett, Pokorni és Kunhalmi nyírőzött, Vidnyánszky pedig sorosozott. Lefülelt mondatok.   Nem a választást - az országot kell megnyerni. (Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, Mozgó Világ 2020/1) Soros úgy ad…..
Több mint öt héttel az önkormányzati választás után is kérdés még, vajon a győri polgármester adriai jachtkirándulása mennyire befolyásolta az eredményt. Azt, hogy Budapesten és néhány nagyobb városban a Fidesz érzékeny veszteséget szenvedett. A Borkai Zsolt körüli botrány egyik mellékszála, hogy…..
        „Szerintem egész egyszerűen mindenkinek fel kell fognia, hogy jelen pillanatban képességbeli hiányok vannak Magyarországon, ezt egyértelműen ki kell jelentenünk. (Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a cardiffi zakó után)"               Tegnap a walesi közvetítést…..
A Borkai-botrány ismeretében nyer értelmet Orbán Viktor szeptember végén, a Fidesz kongresszusán mondott beszéde, melynek egyik legfontosabb üzenete az volt, hogy "Ne mondj rosszat a fideszes társadról!" A kormányfő ugyanis látta, hogy a holló igenis kivájja a másik holló szemét, vagyis, hogy a NER…..
  A legutóbbi napokban a közelgő választás uralta a nyilvánosság fórumait, és majd’ mindent vitt Tarlós kampány„bömbije”. Lefülelt mondatok.   Nem bánnám, ha minden héten lenne választás. És előtte a nyuggereket néhány ezer forinttal megtámogatnák. (Pór Vilmos újságíró, Facebook.com, szeptember…..
Az alkotmányjogász-miniszter úgy gondolja, a Fidesz = Magyarországgal. ..