Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stray Breeze

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a IV. Szövetség íróinaik névsora betűrendben: Alavel lex Lothril Naethril Míriel Eryndis Stray Breeze  ..
Csak egy átlagos nap a nolda királyi család életében: Fëanáro hajnalok hajnalán látogatást tesz az apjánál, Írimë és Pod labdáznak, Nolofinwë házi feladatot ír, A2 megvágja magát… És mégsem ő az, aki a legnagyobb sérülést szerzi.  Fanart: Ismteretlen művész. Természetesen ez sem Fëanor, de akár…..
És az a bizonyos másnap reggel… Többet nem is fűznék most hozzá, jó szórakozást! ;)  Fanart: A2 - Ismeretlen művész..
Egy rövid megjegyzés a 15. fejezetben említett tündék (jelen esetben Fëanor) nagykorúságáról: Mint már korábban, a 13. fejezetben említettem, a történetem kezdetének a Fák Évében számolt 1179-et vettem. Ennek az oka az, hogy az 1169-es születésű Fëanor ebben az esztendőben lenne 10 éves (ami a…..
Fëanáro és A2, amint azt eltervezték, megünneplik Pod megjavítását – nem is akárhogyan.Mint ahogy azt a címből is kitalálhattátok, egy romantikusabb fejezet következik, amely valamelyik irányba kimozdítja végre a tündeherceg és az android különös kapcsolatát. Fëanáro csodálatos énekét a La La…..
Főhőseinknek hála Pod végre üzemképes, és készen áll arra, hogy bemutassák a család többi tagjának, vagy legalábbis Finwë nagykirálynak. Később kiderül, hogy a YoRHa A típusú, 2-es Számú Egysége soha életében nem használt távolsági fegyvereket. Vajon hogy boldogul majd az íjjal? És milyen tanárnak…..
Valinorban, a Fák Éveiben, a Nap és a Hold megalkotása előtt más időszámítást használtak. Ennek az alapját, mint azt már a korábbi fejezeteimben is írtam (és mint ahogy a Szilmarilokban is olvasható), a Laurelin és Telperion virágzásának váltakozása adja. Az akkor használt időszámítást természetesen…..
A páros kalandos útja véget ér, és végre megérkeznek Tirionba. Ám előtte még tartanak egy kis pihenőt, ahol történik egy s más… Ebben a fejezetben szerepel az egyik olyan jelenet, amit még az elsők között találtam ki a történet kezdetekor. Fogadjátok szeretettel! :)  Fanart: Fëanor és a drón -…..
The Eternal Flame Daurinról 2019.03.25 22:15:25
Csupán az érthetőség és átláthatóság kedvéért íme egy rövidke bejegyzés a Daurin névről. Mint azt eddig is láthattátok, nem hoztam létre külön-külön bejegyzést minden "nem canon" névnek, de úgy éreztem, Daurin megér egy pici magyarázatot. Főként azért, mert nem saját kreálmány. A 12. fejezetben,…..
Fëanáro és A2 megérkezik Valmarba, ahol az android nem várt ismeretséget köt, a gyógyító házához érve pedig a herceg is végre segítséget kap, még ha nem is igazán tetszik neki a dolog…  Ez sem Fëanor, az alkotóját sem találtam meg, és még csak köze sincs a fejezethez. De annyira tetszett, hogy…..
Fëanáro ráeszmél, hogy nem ártana komolyan venni a sérülését, ám azon kívül, hogy elhatározza magát a valmari kitérő mellett, nem csinál semmit a gyógyulás érdekében. Ellenben A2 minden tőle telhetőt megtesz, hogy a makacs herceg kedvében járjon, inkább kevesebb, mint több sikerrel.Mint azt a címből…..
Egy eseménydúsabb fejezethez érkeztünk, melyben Fëanáro és A2 nekivágnak a Pelóri bányáinak, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek Pod 042 megjavításához. Ám odabent történik valami olyasmi, melynek hatására Fëanáro egy újabb oldalát mutatja az android felé. Fanart: A2 - カチ..
Fëanáro és A2 újabb utazása előtti utolsó nap a palotában. Fëanárónak ismét rémálmai vannak, ám ezúttal nem szándékozik egyedül maradni…Ezzel a fejezettel végre elérkezünk a történet első romantikusabb részéhez. Elsőre talán kissé furcsának tűnhet, habár a párosítás sem mindennapi. :) Fogadjátok…..
Átvezető fejezet, melyből megtudjuk, hogyan próbál meg A2 beilleszkedni a nolda királyi család mindennapjaiba. Ám mire végre minden elrendeződne körülötte, egy újabb látogató forgatja fel az android napjait. Fanart: Rúmil of Tirion - Steamey ..
Úton a Végzet Gyűrűje felé, ahol A2 végre találkozik a valákkal, és ahol megszületik a döntés az android sorsa felől.A spoiler figyelmeztetés ismétetlen a NieR:Automata C Endingjére vonatkozik! Fanart: Máhanaxar - Ismeretlen művész..
Az éjszakai események, és következményeik ‒ a másik jelenlévő szemszögéből. Később egy váratlan látogató érkezik a palotába, és A2-nak rá kell jönnie, hogy új élete sem egészen olyan nyugodt, mint amilyenre számított. Fanart: Melkor - Ismeretlen művész..
Megkezdődik A2 első napja a nolda királyi család körében, ezzel együtt az új élete is egy békésebb(nek tűnő) világban. Ám a nap végére az eseményének olyan váratlan fordulatot vesznek, melyekre még egy harcedzett android sem lehet eléggé felkészülve. Pod 042..
A páros megérkezik Tirionba, ahol A2 megismerkedik a nolda királyi családdal, és valami olyasmit kap Fëanárótól, amire a legkevésbé sem számít. A rendhagyó fejezetcímnek oka van, mint azt majd ti is láthatjátok! ;) Jó olvasást! Finwë nagykirály és gyermekei by Dandelion Dragon (képregény…..
Fëanáro és A2 végül megállapodásra jutnak, és megkezdődik hosszú útjuk az Áldott Birodalmon át, vissza, a noldák városába. Fëanárónak útközben szembesülnie kell azzal, mit is jelent, hogy egy androidot fogadott társául, közben A2 egy számára újfajta érzéssel ismerkedik meg. Fanart: Fëanor by…..
Miután Fëanáro magához tér, mindent megtesz, hogy valamiképpen szót értsen az idegen lánnyal – ami végül jobban sikerül, mint azt várta volna... Figyelem! A Spoiler figyelmeztetés erre a fejezetre is vonatkozik! Fanart: A2 by WLOP..
The Eternal Flame Kezdetek 2019.03.22 00:27:09
Kedves Vándor, ki a blogomra tévedtél!    Így, hogy már három napja ismerkedek a blog.hu rejtelmeivel, és feltettem a történetem első két fejezetét (na jó, a Prológust és az Első fejezetet), úgy éreztem, illene most már valami értelmes(ebb) bemutatkozást is írnom.   Fanart: Celebrimbor by…..
Íme az első fejezet, melyben A2 a prológus eseményei után egy ismeretlen helyen találja magát. Miután elindul körbenézni, hamar találkozik valakivel, aki történetesen a sztori másik fontos szereplője lesz. Az események azonban nem várt fordulatot vesznek, és kérdéses lesz, hogy egyáltalán túlélik-e…..
The Eternal Flame Prológus 2019.03.19 22:14:57
A történet prológusa. Aki nincs tisztában a NieR:Automata történéseivel, annak egy kis infó:  A játéknak 5 különböző befejezése van, melyek többé-kevésbé egymásból következnek: A, B, C, D és E. Egyetlen helyen függ a játékos döntésétől, hogy mi lesz a végkifejlet, a C és D esetében. Az E, vagyis a…..